Lars Larsen overrækker et Rolex Submariner ur fra I. Møller-Thorgaard til Lucas Bjerregaard for sejren i årets Birdies & Behavior.

2012 var året, hvor ECCO Touren satte ekstra fokus på de professionelles opførsel under Tourens Pro-Ams. Via konceptet Birdies & Behavior blev spillerne belønnet for dels at levere varen golfmæssigt, men også for at give deres amatører den perfekte golfoplevelse på det personlige plan. Det var Lucas Bjerregaard bedst til, og tidligere på ugen blev han belønnet med et Rolex Submariner ur til en værdi af 48.000 kroner.

– Det har været rigtigt fedt med Birdies & Behavior i år, og jeg er meget glad for mit nye ur, forklarede Lucas Bjerregaard i ECCO Tour studiet efter Backtee Race to Himmerland lørdag eftermiddag.

– Konkurrencen har virkelig gjort, at man har gået op i sæsonens sidste Pro-Ams. Man vil altid gerne gøre det så godt som muligt, men jeg må indrømme, at der var en smule nerver på selv til Pro-Am i den sidste turnering, griner Bjerregaard, der nu kan kalde sig indehaver af et Rolex Submariner ur fra I. Møller-Thorgaard.

Penge for godt spil – med den rette opførsel
100 kroner (1 point) for hver birdie og 500 kroner (5 point) for en eagle betyder, at spillerne bliver belønnet økonomisk for det gode spil på banen. Via en evaluering efter runden beslutter amatørerne, om den professionelle spiller skal have frataget point for dårlig opførsel eller for ikke at bidrage til en fornøjelig golfrunde. Et samlet regnskab over sæsonen er gjort op, og Lucas Bjerregaard sikrede blev således vinder med i alt 35 point efter en Birdies & Behavior sæson, hvor proerne over en bred kam opførte sig meget pænt.

– Der har nærmest ikke været nogle spillere, der har modtaget minuspoint. De har opført sig rigtigt pænt og taget deres Pro-Am seriøs, mens de har formået at bevare hyggen sammen med amatørerne, forklarer Flemming Astrup.

– Spillerne er vores ambassadører under Pro-Ams. Vores sponsorer ser altid frem til en hyggelig dag, og derfor er det vigtigt, at de professionelle forstår, at de spiller en vigtig rolle i det projekt. Og jeg må indrømme, at jeg er rigtig glad for, at det ser ud til, at alle vores pro’er har forstået det.

– Jeg er rigtig godt tilfreds med konceptet, for det sikrer os, at vores sponsorer altid får en glad og veloplagt pro med sig rundt, og på den måde får de en helt fantastisk golfoplevelse. Derfor tror jeg, at det er et koncept vi vil modificere en smule men ellers køre videre med i fremtiden, uddyber Astrup og sender en tak til de sponsorer, der har bakket op om Birdies & Behavior.

Tak til I. Møller-Thorgaard, Willis og Carlsberg
– Willis og Carlsberg har gjort en masse for, at vi kunne få det op at køre. Det koster jo en del penge, da proerne laver ret mange birdies og eagles i løbet af en sæson. Der skal selvfølgelig også siges et stort tak til I. Møller-Thorgaard, som leverede førstepræmien. Et Rolex Submariner ur, som har været med til at krydre konkurrencen endnu mere, slutter Astrup efter ECCO Tour finalen, Backtee Race to Himmerland der lørdag fandt sin vinder.

Hele sæsonen har de forskellige amatører og sponsorer, der har deltaget ved ECCO Tourens Pro-Am kunne bakke op omkring Birdies & Behavior. Blandt alle disse er der blevet trukket lod om et ekstra Rolex Submariner ur til 48.000 kroner. Torben Højlund fra Willis blev den heldige vinder, så tillykke til Torben Højlund og tak til ham og alle øvrige sponsorer, der har bakket op omkring ECCO Tourens Birdies & Behavior koncept gennem 2012.

Slutstillingen i Birdies & Behavior 2012 blev således:

POS
NAVN
MEDL.NR.
KLUB
Turn.
RESULTAT
1
Pro
7
35,00
T2
Pro
8
33,00
T2
Pro
6
33,00
4
Pro
7
30,00
T5
Pro
7
29,00
T5
Pro
7
29,00
7
Pro
7
28,00
T8
Pro
9
26,00
T8
Pro
8
26,00
T8
Pro
7
26,00

Comments are closed.