En skuffet Lucas Bjerregaard siger tak for spillet og tillykke til Jonathan Åhgren ved Willis Masters i Kokkedal Golfklub

Efter første runde af Freja PGA Championship er Lucas Bjerregaard på andenpladsen i tre-under-par kun overgået af sin onde ånd fra den seneste ECCO Tour, Jonathan Åhgren. Se interviews med begge to samt Lasse Sonne Nielsen og Mads Vibe-Hastrup.

På onsdagens første runde af Freja PGA Championship havde spillerne særdeles svære betingelser på Himmerland Golf og Spa Resorts Old Course. Kraftig vind og hidsige regnbyger gjorde dagen igennem spillet besværligt for det 154 mand store felt.

Tid til revanche for Lucas Bjerregaard
Blot 14 spillere formåede at bryde par, og helt i front i fire-under-par ligger svenske Jonathan Åhgren, der senest vandt Willis Masters i omspil med Lucas Bjerregaard. Og netop 21-årige Bjerregaard er atter lige i hælene på hans nuværende onde ånd, Jonathan Åhgren. I tre-under-par deler Bjerregaard andenpladsen med Peter Malmgren og Frederikssund-spilleren, Lasse Sonne Nielsen. Mads Vibe-Hastrup, Steen Tinning og Thomas Nørret følger lige efter.

Jonathan Åhgren og Lucas Bjerregaard havde dagen igennem muligheden for at føle hinanden an, da de spillede sammen. Det så ud til at behage de to kombattanter, der efter runden gav udtryk for, at forrige uges omspil på mange måder var et vand under broen.

– Der er ingen bad feelings, forklarede Lucas Bjerregaard i et fælles interivew med de to spillere.

– Jeg tabte bare til en bedre spiller den dag. Det er ærgerligt, men det var fint at spille med ham igen i dag.

Jonathan Åhgren nød også selskabet og satte pris på, at formen og fokus er taget med til Himmerland, selvom det kan være svært at spille efter en sejr. Du finder link til hele interviewet med de to duellanter her samt nederst i artiklen.

Lasse Sonne Nielsen i hopla
Mens det var ventet, at især Bjerregaard atter ville være at finde helt fremme, bød dagen på et par glædelige og overraskende danske præstationer. Lasse Sonne Nielsen indtager en delt andenplads i tre-under-par, mens Mads Vibe-Hastrup er på en delt femteplads i to-under-par.

– Jeg var ikke rigtigt i problemer i dag. Jeg spillede rigtigt godt og en smule konservativt hele dagen, forklarede Lasse Sonne Nielsen efter runden. Nøglen til succes er at tænke sig om og putte godt, for greens er virkelig hurtige, uddybede Frederikssund-spilleren, og afslørede en ny og ambitiøs tilgang til golfen.

– Jeg er begyndt at lægge en større indsats i det hele. Det gælder også den fysiske del, hvor jeg blandt andet er begyndt at løbe. Det er dog for nylig, så det er måske ikke det, der giver bonus i dag, men jeg har fået en rigtig god indstilling til det hele, uddyber “Sonne”. Du kan se hele interviewet her.

“Viben” snart flyveklar igen
Ligesom for Lasse Sonne Nielsen peger pilen i den rigtige retning for den tidligere Europatour-vinder, Mads Vibe-Hastrup. “Viben” kom rundt i to-under-par, og forklarede efter runden, at spillet langt om længe er ved at sidde, og især spillet fra tee er blevet forbredret. Desuden forklarede han om selvtilliden, der er på vej tilbage, og om hvorfor fokus har ligget andre steder end på driving rangen de første mange måneder af 2012. Du kan se interviewet med Mads Vibe-Hastrup her.

“Viben” deler sin femteplads med blandt andre Steen Tinning og Joachim Bäckström, der ligeledes tidligere har vundet på Europatouren. Et slag dårlige end disse i en-under-par ligger blandt andre Thomas Nørret og Jens Dantorp, så der er lagt op til en spændende turnering med mange af de største navne med fremme.

Nedenfor finder du link interviews med Lucas Bjerregaard, Jonathan Åhgren, Lasse Sonne Nielsen og Mads Vibe-Hastrup, mens du kan finde hele den samlede stilling her.

Gå til interviews på ECCO Tube her

Comments are closed.