Peter Vejgaard hører til blandt de mest oplagte danske bud på at løbe med en plads til Made in Denmark, når Made in Denmark Qualifier by Ejner Hessel afvikles på Silkeborg Ry Golfklub i 2015.

Peter Vejgaard hører til blandt de mest oplagte danske bud på en plads til Made in Denmark, når Made in Denmark Qualifier by Ejner Hessel afvikles på Silkeborg Ry Golfklub i 2015.


Made in Denmark Qualifier by Ejner Hessel afvikles i 2015 på Silkeborg Ry Golfklub, og igen som en del af den danske ECCO Tour.

Med i alt seks adgangsgivende pladser til en helt unik European Tour oplevelse i Himmerland, forventes tilmeldingen at blive rekordstor.

Alle spillere (max hcp. 4,4), der har lyst at deltage kan således tilmelde sig og prøve lykken, når Made in Denmark Qualifier by Ejner Hessel, afvikles i Silkeborg Ry Golfklub fra 29. – 31. juli. 

ECCO Tour julekalender
Hver dag frem mod juleaften, kan du læse spændende nyt omkring 2015-sæsonen, mens du ligeledes hver dag kan vinde præmier på ECCO Tourens Facebook-side. Se alle tidligere vindere her.

Kvalifikation på dansk pragtanlæg øger interessen
Som det var tilfældet, da ECCO Touren besøgte Silkeborg Ry Golfklub i 2014, tages både den anerkendte skovbane i Silkeborg og den åbne og vel-designede linksbane i Ry i spil, således, at der er plads til ekstra mange spillere i feltet.

Og da Made in Denmark Qualifier by Ejner Hessel foruden at have wildcards til Made in Denmark og en præmiesum på 375.000 kroner, i 2015 også er en joint event med Nordea Touren, så forventes det, at feltet bliver ekstra stort.

Konceptet
De seks wild card pladser ved Made in Denmark Qualfier fordeles som de gjorde i 2014. Top-3 på Race to Himmerland (ECCO Tourens rangliste) efter kvalifikationen modtager en invitation til Made in Denmark. Det samme gør sig gældende for top-3 ved selve Made in Denmark Qualifier by Ejner Hessel.

Feltet fordeles på de to forskellige men meget krævende anlæg i henholdsvis Silkeborg og Ry over de to første dage. Tredje runde, der fungerer som finalerunden afvikles på skovbanen i Silkeborg.

Jacob Pingel Lauridsen lignede længe en deltager ved Made in Denmark 2014. En dårlig sidste runde ved Made in Denmark Qualifier spolerede desværre drømmen.

Jacob Pingel Lauridsen lignede længe en deltager ved Made in Denmark 2014. En dårlig sidsterunde ved Made in Denmark Qualifier spolerede desværre drømmen.

En helt unik chance for at spille European Tour
Alle spillere med et hcp. på max 4,4, har mulighed for at deltage ved Made in Denmark Qualifier, og dermed løbe med en plads ved årets største sportsbegivenhed på dansk jord i 2015, Made in Denmark.

– Det er en fantastisk mulighed for at kvalificere sig til Made in Denmark. Over tre dage kan alt ske, selvom der naturligvis skal spilles noget rigtigt godt golf, hvis man vil til Himmerland og være genstand for den massive jubel på Himmerland Hill, fortæller ECCO Tourens presseansvarlige, Brian Vester.

Alle kan prøve lykken. – Eller næsten alle..
– Det er dejligt, at Made in Denmark Qualifier by Ejner Hessel afvikles i Danmark i år, og det er endnu mere fantastisk, at vi kan få lov at gøre det på to fænomenale golfbaner i Silkeborg Ry Golfklub, fortsætter Brian Vester.

– Desuden betyder det, at vi kan tilbyde langt flere spillere muligheden for at kvalificere sig til Made in Denmark, da vi på de to baner kan spille med udvidet felt. Det tror og håber jeg, at rigtigt mange danskere vil benytte sig af, så vi kan få lidt ekstra danskere med til Made in Denmark, slutter Vester.

Så går du og drømmer om at blive hyldet på Himmerland Hill ved Made in Denmark, så bør du allerede nu reservere 29. – 31. juli 2015, så du kan spille med ved Made in Denmark Qualifier by Ejner Hessel i Silkeborg Ry Golfklub.

I 2014 lykkedes det for amatørlandsholdsspilleren, Nicolai Kristensen, Steven Jeppesen og Jacob Glennemo at kvalificere sig til Made in Denmark via Race to Himmerland, mens det svenske trekløver Jesper Gaardsdal, Jonas Magnusson og Oscar Zetterwall snuppede de tre pladser ved Made in Denmark Qualifier.

Tilmelding er endnu ikke åben, og der kan forekomme ændringer. Har du lyst til at deltage og allerede nu spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte Malene Rossen på mr@golfpromote.dk.

Konkurrence:

Hver dag frem til juleaften kan du vinde præmier ved at deltage i en konkurrence på ECCO Tourens Facebook side. Du finder altid informationer om den nyeste konkurrence øverst på Facebooksiden. Deltag her.

Se alle tidligere vindere her.

 

Comments are closed.