Made-in-Denmark-square-sticker-300x286Gennem december vil ECCO Touren åbne en låge  i ECCO Tour kalenderen hver dag.

Via ECCO Tour Julekalenderen, vil vi løfte sløret for samtlige turneringer på ECCO Tour kalenderen 2014, og tilmed løbende inkludere en række spændende overraskelser og konkurrencer. Derfor håber vi, at du vil læse med hver dag.

Låge nr. 15. Dagens ECCO Tour julekalender er en regulær adventsgave til golffolket. I vores kalender er vi kommet til tidspunktet i 2014, hvor årtiets største golfbegivenhed på dansk jord finder sted, Made in Denmark. I den forbindelse vil vi gerne være med at løse dit “problem”, såfremt du stadig mangler en julegave eller to.

Det første tilbud er et regulært luksustilbud til Himmerland Golf & Spa Resorts lækre faciliteter. Du finder tilbuddet her. Vi gør opmærksom på, at du skal købe dit ophold inden 19. december.

Det andet tilbud er en julegave til den golfinteresserede, der endnu ikke har sikret sig billet til Made in Denmark 2014. Du har endda mulighed for også at vedlægge et Made in Denmark julekort. Der er kun få partout-billetter tilbage til Made in Denmark, hvorfor billetterne er ekstra interessante. Du kan læse mere om tilbuddet her.

Konkurrence: Hver dag frem til jul udlodder ECCO Tour et dusin Srixon Z Star bolde i en konkurrence på Facebook. Du finder dagens konkurrence her. 

Skriv dit svar under artiklen her eller på Facebook senest i morgen kl. 11.59. Der trækkes lod mellem de rigtige svar, og vinderen får et dusin Srixon Z Star bolde. Alle der svarer rigtigt deltager automatisk i lodtrækningen om et par ECCO sko den 24. december. Held og lykke.

Svarer du her på siden, skal du huske at skrive dit fulde navn samt dit svar. Vinderen offentliggøres både nedenfor og på Facebook.

Dagens konkurrence: Hvornår afvikles Made in Denmark 2014 på Himmerland Golf & Spa Resort? 

Comments are closed.