Mads Søgaard er blandt favoritterne, når ECCO Tour Qualification begynder mandag morgen på Himmerland Golf & Spa Resort

Mads Søgaard er blandt favoritterne, når ECCO Tour Qualification begynder mandag morgen på Himmerland Golf & Spa Resort

Mandag og tirsdag spilles kvalifikation til ECCO Tour 2014 på Himmerland Golf & Spa Resort hvor de 40 bedste får adgang til alle regulære ECCO Tour events i 2014.

Der er desuden smidt lidt ekstra motivation i puljen forud for årets vigtigste turnering for en række danske og skandinaviske golftalenter. Top-6 får nemlig adgang til ECCO Tourens finale, der begynder torsdag.

I alt stiller 80 håbefulde golfere til start mandag morgen, når de ved ECCO Tour Qualification, skal forsøge at sikre sig adgang til ECCO Touren fra næste sæson. Feltet er en god blanding af rutinerede kræfter og nye ansigter, som i de kommende år kan komme til at præge dansk golf. Et af disse talenter er Mads Søgaard, som af mange spås en stor fremtid.

 – Han er uomtvisteligt et stort talent. Han har leveret en række flotte amatør-resultater og er bestemt et af de talenter, vi har gået og glædet os til at få med på ECCO Touren, siger Brian Vester, der er presseansvarlig hos ECCO Touren, forud for kvalifikationen.

 – Så nu må vi se, om han skal spille hos os næste år. Det kan jo være, at han ikke klarer kvalifikationen, men i den anden grøft er han også videre på Tourskolen. Så måske han hopper ECCO Touren over og springer direkte til Challenge- eller Europa Tour i stedet. Det ville jo være stort, slutter Vester.

Mads Søgaard spillede sig tidligere i september sikkert gennem første del af Tourskolen, da han i Fleesensee sluttede som nummer seks.

Store navne med flere muligheder
Foruden Mads Søgaard forventes spillere som Martin Hansen, Christian Gløët, Mads Kristensen og Niklas Nørgaard Møller også at blande sig i toppen af kvalifikationen. Placeringer der foruden at være livsvigtige for næste års udvikling også kan give succes på den korte bane.

Top-6 i ECCO Tour Qualificaiton får nemlig direkte adgang til årets finale og største turnering på ECCO Touren, BACKTEE Race to Himmerland, der begynder torsdag. Og med 70.000 euro i præmiepuljen og blot 72 spillere i feltet, så er turneringen ganske attraktiv og uden tvivl en interessant ekstra bonus for de formstærke spillere, der slutter i top-6, når regnskabet i kvalifikationen gøres op tirsdag eftermiddag.

Du kan følge kvalifikationen LIVE fra mandag morgen, og du kan allerede nu finde starttider på ECCO Tour aspiranterne anno 2014 her.

 

Tagged with:
 

Comments are closed.