Mike Kelly fører med fire slag inden sidste runde af DAT Masters - by Visit Tønder 2013

Mike Kelly fører med fire slag inden sidste runde af DAT Masters – by Visit Tønder 2013

Med endnu en flot runde udbyggede irske Mike Kelly sin føring ved DAT Masters – by Visit Tønder på Brundtland Golfcenter, således at han tager en føring på fire slag med til finalerunden. De helt store navne står alle klar, hvis Kelly snubler.

Der er lagt op til en fantastisk spændende afslutning, når DAT Masters – by Visit Tønder lørdag eftermiddag skal afgøres på Brundtland-banen. Store navne som Steen Tinning, Morten Ørum Madsen, Jesper Kennegård og Rasmus Hjelm skal alle ud at angribe fra morgenstunden i bestræbelserne på at fange feltets duks, Mike Kelly.

– Jeg var meget nervøs fra starten af runden i dag, og jeg er ikke vant til at føre. Men jeg er rigtigt godt tilfreds med mit spil. Jeg ramte 17 greens i går og 13 i dag, og hvis jeg kan fortsætte med det i morgen, så tror jeg, at jeg kan holde mig i spidsen hele dagen, fortæller Kelly efter runden.

– Nu er jeg sulten og skal have noget mad, og så håber jeg, at jeg kan sove i nat, griner ireren.

Mike Kelly indleder finalerunden med et forspring på fire slag til svenske Christofer Blomstrand og fem slag til Jesper Happel, der bliver tredjemand i førerbolden. Alle spillere er relativt uvante med situationen, og dagen vil blive en kamp både mod egne nerver og de jagtende stjerner.

Danske Rasmus Hjelm indtager fjerdepladsen i fem-under-par, mens feltets måske største navn, Morten Ørum Madsen ligger i fire-under-par sammen med Steen Tinning og sidste uges vinder, Jesper Kennegård.

Selvom henholdsvis seks og syv slag lyder af meget inden de sidste 18 huller, så er der grund til at tro, at det alligevel bliver rigtigt spændende lørdag eftermiddag.

Du kan følge slagets gang ved DAT Masters – by Visit Tønder fra kl. 12.30 LIVE på eccotour.org, hvor der vil være besøg i studiet af flere af profilerne og af Tønder Kommunes borgmester, Laurits Rudebæk.

Du kan se programmet her, så husk at sætte alarmen til kl. 12.30.

Du finder stillingen ved DAT Masters – by Visit Tønder her.

 

Comments are closed.