eliteElite Print & Promotion kom i 2012 med som sponsor på ECCO Touren, og i 2013 har man netop sat signatur på en ny sponsoraftale.

Elite Print & Promotion specialiserer sig i tre ting. Tekstiltrykkeri af både færdigvarer og halvfabrikata, salg af profil- og arbejdsbeklædning til virksomheder samt idé-udvikling og produktion af promotionartikler m.m. til Fjernøsten.

Fra sponsors side er der stor glæde over, at man netop har forlænget sponsoratet, så der for alvor kommer tryk på ECCO Touren.

– Vi var glade for at være sponsorer sidste år. Det er rart at kunne give vores nuværende og måske fremtidige kunder en rigtig god og spændende golfoplevelse ved en pro-am, forklarer Ib Kramer.

Foruden at medbringe eksisterende kunder, håber Elite Print også, at man via ECCO Tourens nye koncept om at binde sponsornetværket tættere sammen, kan udvide netværket betragteligt.

– Det er klart, at der også ligger noget potentiale i at udvide vores professionelle netværk gennem ECCO Touren. Og vi hilser et solidt sponsornetværk meget velkommen, afrunder Ib Kramer.

Du kan læse mere om Elite Print på deres hjemmeside.

Website: www.eliteprint.dk

 

Tagged with:
 

Comments are closed.