Daniel Løkke vandt Bravo Tours Open 2015 og sluttede sæsonen som nummer seks på ranligsten. En indtjening på 33.000 euro vidner om højt niveau, og nu håber Løkke, at Tourskolen kan tage ham til Challenge eller Europa Touren.
Daniel Løkke vandt Bravo Tours Open 2015. og sluttede sæsonen som nummer seks på ranligsten. En indtjening på 33.000 euro vidner om højt niveau, og nu håber Løkke, at Tourskolen kan tage ham til Challenge eller Europa Touren.

Det er ikke skuffelse, der præger Daniel Løkkes tanker efter det lørdag stod klart, at han sluttede på en sjetteplads på årets GolfBox Nordic Golf League Ranking, blot en placering fra en plads på European Challenge Tour i 2016.

I stedet er Løkke stolt over sin udvikling og sit høje niveau gennem sæsonen. Et niveau der i mange andre tilfælde ville have bragt ham sikkert på Challenge Touren.

– Jeg er stolt og egentlig ikke skuffet. Det føler jeg ikke, at jeg bør være efter den her sæson. Jeg kan ikke påvirke de andres resultater, og for mit eget vedkommende, så synes jeg, at jeg har spillet en rigtig flot sæson på Nordic Golf League i år, fortæller Daniel Løkke, og fortsætter;

– Jeg har indspillet 33.000 euro, hvilket normalt er rigeligt til at spille sig til en plads på Challenge Touren. Så det er marginaler, der afgør, at det ikke blev mig denne gang. Selvom sjettepladsen er lige uden for top-5, så har jeg det rigtigt fint med at blive nummer seks. Ene og alene fordi, at hvis man slutter som nummer seks på den liste, så har man spillet rigtigt god golf, og det skal man jo være glad for, uddyber Løkke.

Og at Løkke har taget et stort skridt i den rigtige retning i denne sæson, vidner en stribe gode resultater også om. Løkke vandt sin første ECCO Tour, da han i suveræn stil cruisede til sejr på Rømø ved Bravo Tours Open by Visit Tønder.

Siden blev det til yderlige fem top-5 placeringer og ni top-10 placeringer for Holstebro-profilen på vej mod, hvad der uomtvisteligt må betragtes som, karrierens bedste sæson. Du kan se Daniel Løkkes resultater for sæsonen her.

European Tour Q-School giver håb
Og inden sæsonen helt går på hæld, så har Daniel Løkke stadig muligheden for at spille sig på Challenge Touren eller Europa Touren, når han til november skal prøve kræfter med Europa Tourens Q-School.

– Lige siden jeg kvalificerede mig til Second Stage, har jeg glædet mig til november. Drømmen om Europa Touren er der, selvom jeg bestemt vil være rigtigt glad for en plads på Challenge Touren, siger Daniel Løkke.

– Jeg føler, at mine muligheder dernede er rigtigt gode. Jeg har spillet en god sæson, og jeg har været rigtig stabil. Hvis jeg kan tage det gode spil med derned, så tror jeg på, at det kan blive nogle helt særlige uger, slutter Daniel Løkke.

Skulle det glippe for Daniel Løkke på European Tour Q-School, så kan han læne sig tilbage og håbe på, at en af de fem spillere, Tapio Pulkkanen, Eirik Tage Johansen, Eric Blom, Kristian Krogh Johannessen eller Simon Forsström kan tage på Tourskolen og forbedre sin kategori. Det gør de ved at klare cuttet på Final Stage. Lykkes det for blot en af disse fem, så vil Challenge Tour kortet fra Nordic Golf League ranglisten gå til Daniel Løkke.