Jeff Winther vandt ECCO Tournament of Champions - by Ejner Hessel 2013

Jeff Winther vandt ECCO Tournament of Champions – by Ejner Hessel 2013

Onsdag begynder DAT Masters by Visit Tønder på Enjoy Resorts på Rømø. For to år siden vandt Jeff Winther begivenheden, og i denne uge håber Challenge Tour spilleren at gentage succesen.

– Turneringen for to år siden her på banen var min første sejr på ECCO Touren og betød meget for mig. Jeg slog Lucas Bjerregaard i omspil, og der er ingen tvivl om, at det var her, jeg for alvor begyndte at tro på, at jeg kunne drive golfen til noget større, fortæller ECCO Tourens enfant terrible, Jeff Winther.

Mentale forbedringer
Jeff Winther har sidenhen vundet yderligere to gange på ECCO Touren, og sidste år udmøntede resultaterne sig i en placering i top-5 på Nordic Golf League og dermed en kvalifikation til European Challenge Tour. Indtil nu har det dog knebet med aktivitet på Challenge Touren.

– Sidste år var et godt år. Jeg spillede rigtigt godt i store perioder, og jeg føler, at jeg udviklede mig, som jeg gerne ville. Jeg kæmpede og arbejdede meget med den mentale del af spillet, og jeg føler, at jeg er en mere moden spiller nu, fortæller Winther i vanlig humoristisk stil.

– Desværre har jeg endnu ikke rigtigt fået lov at teste niveauet på Challenge Touren. Jeg var med i Kenya, men siden da har jeg ikke fået nogle starter, uddyber Winther, som klarede cuttet og sluttede som nummer 48 i Kenya.

– Så i denne uge er jeg glad for at være med igen her på Rømø. Jeg kan godt lide banen. Den er i fantastisk stand, og stedet her på Enjoy Resorts er helt fantastisk lækkert. Men jeg har også altid været glad for Spa og Wellness, griner Jeff Winther.

Jeff Winther slår ud ved DAT Masters by Visit Tønder onsdag kl. 08.50 og spiller de første to dage sammen med Rasmus Hjelm og Steven Jeppesen, der fører Golfbox Nordic Golf League Ranking.

DAT Masters by Visit Tønder blev i 2013 afviklet på Brundtland Golfcenter, hvor Morten Ørum Madsen vandt efter en dramatisk finalerunde. Du kan se eller gense 30 minutters højdepunkter fra den turnering her.

Du kan finde alle starttider samt scores fra onsdag morgen her.

Comments are closed.