Morten Ørum Madsen stiller til start ved Jyske Bank PGA Championship by Ejner Hessel. Og med 312 spillere i feltet, har alle mulighed for at spille med i Silkeborg Ry Golfklub fra 28. - 30. maj.

Morten Ørum Madsen stiller til start ved Jyske Bank PGA Championship by Ejner Hessel. Og med 312 spillere i feltet, har alle mulighed for at spille med i Silkeborg Ry Golfklub fra 28. – 30. maj.

ECCO Touren får fornemt selskab, når Jyske Bank PGA Championship by Ejner Hessel løber af stablen fra 28. – 30. maj i Silkeborg Ry Golfklub.

Morten Ørum Madsen, der i november vandt South African Open Championship på European Tour efter en skrap duel med Charl Schwartzel og Hennie Otto, er nemlig tilmeldt turneringen på hjemmebanen i Silkeborg.

I 2011 sluttede Morten Ørum Madsen som nummer to på Nordic Golf League Ranking og snuppede ligeledes titlen som Rookie of The Year på ECCO Touren. Og selvom Danmarks tredjebedste golfspiller er blevet et kendt navn på European Tour, så prioriteres et gensyn med hjemmebanen i Silkeborg stadig højt.

Har ventet længe på chancen
– Jeg kommer og spiller for at støtte op om initiativet om at få en professionel turnering til Silkeborg. Det har jeg ventet mange år på, så det vil jeg ikke gå glip af, fortæller Morten Ørum Madsen til ECCO Touren.

– Det har været under opsejling i nogle år og med hjælp fra Jyske Bank, er det nu blevet en realitet.

– Jeg er sikker på, at klubben sagtens kan løfte opgaven organisatorisk. Der er masser af opbakning fra klubbens medlemmer, hvilket allerede nu ses på antallet af frivillige, der tilbyder deres hjælp, uddyber MØM.

– Og for alle der kender anlægget i Silkeborg, så hersker der ingen tvivl om, at banen og faciliteterne er perfekte til en stor professionel, international golfturnering, der for alvor vil placere Silkeborg i toppen af europæiske golfbaner.

Morten Ørum Madsen har fået en fantastisk start på 2014 sæsonen på European Tour. Han ligger nummer 26 på Race to Dubai, har allerede indspillet 374.000 euro i præmiepenge, og han er kravlet frem som nummer 126 på verdensranglisten.

Og de flotte resultater giver lidt mere frihed i forhold til planlægning af sæsonen.

– Jyske Bank PGA Championship by Ejner Hessel passer ganske fint ind i mit program. Jeg trænger til en friuge fra European Tour i den uge, så det er perfekt, at jeg kan holde mig skarp på min hjemmebane, fortsætter Morten Ørum Madsen, der dermed ikke spiller svenskernes European Tour, Nordea Masters.

Sender roser til konkurrenterne
Den 26-årige silkeborgenser er klar over, at der vil være stort pres på ham, når turneringen skydes i gang. Og selvom han forventer at levere et godt resultat, så maner han en smule til besindighed.

– Altså jeg kommer jo ikke bare og spiller for sjov. Jeg vil altid gøre mit bedste, når jeg spiller turnering. Der kommer nok til at være høje forventninger til mig, men der er rigtigt mange dygtige spillere på ECCO Touren, som vi også vil se på European Tour om få år, så jeg får helt sikkert min sag for, siger Morten Ørum Madsen, der har målsætningen klar.

– Målet er at være med fremme, når det hele skal afgøres. Mere kan man ikke ønske sig på hjemmebane, slutter Morten Ørum Madsen.

Unik mulighed for alle elitespillere
Jyske Bank PGA Championship afvikles på to baner (Silkeborg og Ry), hvorfor der er pladst til udvidet felt. Alle danske golfspiller med under hcp. 4,5 kan således til melde sig turneringen og præve kræfter med Morten Ørum Madsen og de øvrige ECCO Tour stjerner i kampen om de i alt 375.000 kroner.

Du kan læse mere om Jyske Bank PGA Championship – Presented by Ejner Hessel her.

I øjeblikket dyster ECCO Tour feltet på Nivå Golf, hvor der i denne uge spilles Bravo Tours Open. Du kan se, hvordan det går Steen Tinning, Lasse Jensen, Rasmus Hjelm, Jacob Glennemo, Steven Jeppesen og de øvrige ECCO Tour profiler her.

Comments are closed.