Morten Ørum Madsen blev i 2011 kåret som Rookie of the Year på ECCO Touren. Samtidig kvalificerede han sig problemfrit til Challenge Touren, hvor han i denne sæson har leveret golf på et endnu højere niveau.

Ørum Madsen har en andenplads som bedste resultat, mens hans debut i British Open personligt også vil blive husket i mange år fremover. Nu er han igen klar til ECCO Tour Championship, og en begejstret jyde glæder sig, mens han uddeler roser til Touren, hvor det hele startede.

– ECCO Touren har betydet meget for mig, og det er altid fedt at være tilbage blandt venner og bekendte, begynder ”Madsen” fra bilen på vej til Horsens.

– ECCO Touren er vigtig for de fleste danske golfspillere, der skal i gang med en professionel karriere. Det er et super sted at komme i gang, og i det hele taget lære at være professionel. Setuppet er godt og niveauet er meget højt.

– Jeg har en filosofi om, at man skal lære at præstere og bevise sit være på ét nvieau, før man kan avancere til det næste. Med det mener jeg, at når man har præsteret på ECCO Touren og kvalificeret sig til Challenge Touren, så kan man også klare sig her.

Efter en sæson der har budt på rejser til diverse kontinenter, er sæsonen i Europa nu for alvor i gang, men alligevel betyder det ekstra meget at være helt på hjemmebane.

– Det er fedt at være tilbage i Danmark. Jeg bor ikke så langt fra banen, så jeg kan endda sove i min egen seng. Samtidig kan mine venner og familie kigge forbi og se mig spille, og det er ikke tit, de har muligheden for det. Det er faktisk det, jeg glæder mig mest til i denne uge, fastslår den rolige silkeborgenser, der på trods af den forventede hjemlige opbakning ikke har de store forventninger til turneringen.

– Jeg har kæmpet lidt de seneste uger, men jeg håber, at det er ved at være på plads igen. Jeg har gennemgået nogle ændringer med mit grip og med min putting. Jeg tror, at det er ved at sidde, men man ved jo aldrig helt, griner Morten Ørum Madsen, inden han understreger, at ugen er vigtig, men ikke altafgørende.

– Der kommer nogle meget store turneringer i ugerne efter ECCO Tour Championship. Det er klart, at jeg gerne vil med frem og også gerne vinde på Stensballegaard, men på sigt er det mere vigtigt, at mit spil begynder at tage rigtig god form igen, så jeg kan holde mig helt fremme på Challenge Tour ranking. Og det gør jeg via gode resultater resten af sæsonen og ikke bare ved ECCO Tour Championship.

Morten Ørum Madsen skal de første to dage ud i en regulær kanonbold – i hvert fald set med danske øjne. Her får han selskab af Lucas Bjerregaard og Nick Dougherty, som de fleste danskere har et godt øje til. Bjerregaard ligner efterhånden en regulær komet, mens Nick Dougherty har tre Europatour-sejre i bagagen.

Hos Danske Spil er Lucas Bjerregaard og Morten Ørum Madsen også matchet op imod hinanden i både onsdagens og torsdagens runde, så hvis du mangler endnu en grund til at tage til ECCO Tour Championship – Hosted by Thomas Bjørn & Ejner Hessel på Stensballegaard Golf, så kan du her finde din favorit, og dermed øge interessen. Spillet er en del af en ny og spændende aftale mellem ECCO Touren og Danske Spil, som forhåbentlig vil øge fokus på de danske golftalenter i fremtiden.

Hvis du vil holde øje med de forskellige odds, samt finde billeder og interviews fra ECCO Tour Championship, så bør du finde ECCO Touren på Facebook eller tilmelde dig nyhedsbrevet på Eccotour.org. Her finder du ligeledes program for turneringen, samt informationer om diverse VIP arrangementer og pressemøder med Thorbjørn Olesen og Thomas Bjørn.

God fornøjelse med ECCO Tour Championship – Hosted by Thomas Bjørn & Ejner Hessel.

 

Comments are closed.