Max Munther gik onsdag en fantomrunde i den hårde vind på La Manga Club og fører dermed Mediter Real Estate Masters efter første runde.

Max Munther gik onsdag en fantomrunde i den hårde vind på La Manga Club og fører dermed Mediter Real Estate Masters efter første runde.

Førstedagen af Mediter Real Estate Masters blev en usædvanlig blæsende affære. Svenske Max Munther kom rundt i to under par, og fører dermed efter onsdagens runde.

En kvintet bestående af blandt andre Lars Johansen deler andenpladsen i en under par, mens resten af det 128 mand store felt ikke formåede at bryde par.

Max Munther gik onsdag en helt fænemonal runde på La Manga Club South Course ved Mediter Real Estate Masters. Selvom scoren ”kun” lød på to under par, så var det bemærkelsesværdige ved runden, at Munther som eneste spiller formåede at komme South Course rundt under par. De øvrige fem spillere under par spillede den lidt nemmere North Course.

Munthers to under par er imponerende fire slag bedre end næstbedste spiller i den halvdel af feltet, der onsdag kæmpede med den stærke vind på South Course.

På en delt andenplads ligger Lars Johansen fra Danmark, Gabriel Axell og Jacob Glennemo fra Sverige, finske Mikael Salminen, og George Woolgar fra England i en under par.

For Lars Johansen og Jacob Glennemo, der allerede inden denne uge indtager første- og andenpladsen på GolfBox Nordic Golf League Ranking, er Mediter Real Estate Masters nu en fantastisk mulighed for at indsamle værdifulde penge og point til ranglisten i bestræbelserne på at tilspille sig en plads på Challenge Tour fra næste sæson.

European Tour vindere på lur
Jeppe Huldahl indtog længe føringen på førstedagen af Mediter Real Estate Masters, men en afslutning med bogey, bogey og dobbeltbogey betyder, at han må affinde sig med en runde i en over par og en placering som nummer 10. Den placering deler han blandt andre med en anden tidligere European Tour vinder, Andre Bossert fra Schweiz og danskerne Lasse Jensen, Jesper Lerchedahl og Martin B. Ovesen.

Onsdag var en meget svær dag for feltet, og selvom mange af spillerne skød rigtigt højt, så er mange af feltets store navne stadig med i kampen. Det tegner til en forrygende udgave af Mediter Real Estate Masters, når de 60.000 euro skal finde deres ejermænd i løbet af torsdag og fredag.

Du finder stillingen efter første runde af Mediter Real Estate Masters her.

Du finder stillingen på GolfBox Nordic Golf League Ranking her.

Comments are closed.