Leif Nyholm gør opmærksom på, at Murermester, Brian Harder, har tilsluttet sig ECCO Tourens netværk.

Leif Nyholm gør opmærksom på, at Murermester, Brian Harder, har tilsluttet sig ECCO Tourens netværk.

Murermester Brian Harder tilslutter sig fra 2014 Danmarks stærkeste golf netværk via sit Pro Sponsorat.

Brian Harder ser frem til at bruge verdens bedste sport til at udvide sit professionelle netværk.

Murermester Brian Harder udfører og specialiserer sig i badeværelser i totalentrepriser. Gennem ECCO Tour netværket, håber ”Try Harder” at kunne udvide sit netværk yderligere.

– Vi er sponsor i Roskilde Golfklub og har derigennem fået et godt ry for vores arbejde. Derfor vil jeg også gerne igennem ECCO Touren se, om vi ikke kan lave nye forretninger med nye kunder, fortæller Brian Harder selv, til ECCO Touren.

– Igennem mit sponsorat, tror jeg på, at jeg kan synliggøre firmaet mere og direkte overføre det til nye kunder og mere arbejde.

Foruden at styrke sit netværk, ser Brian Harder frem til en sæson, som forhåbentlig byder på flere store golfoplevelser.

– Jeg har tidligere deltaget ved fem Pro-Ams på ECCO Touren, så på den måde kender jeg allerede touren godt, føler jeg.

– Jeg kan godt lide golf, og jeg bruger meget af min fritid på det. Derfor er det også en stor oplevelse at spille side om side med nogle dygtige professionelle, fortsætter Brian Harder, der har en helt særlig oplevelse med rygsækken.

– Jeg har spillet Pro-Am med Lucas Bjerregaard, hvilket var en meget stor oplevelse. Men jeg glæder mig naturligvis også til at spille med nogle andre professionelle, uddyber ”Try Harder”, som også mener, at Roskilde Golfklub snart får deres egen ECCO Tour profil.

– Jeg tror, at Nicklas Munkebo snart vil markere sig. Han har i hvert fald talentet, og skulle han blive en stjerne, bliver det da endnu sjovere at følge en knægt fra min egen klub, slutter Brian Harder.

Du finder mere om Murermester Brian Harder her.

Tagged with:
 

Comments are closed.