logo-my-planet-sportMyPlanet Sport er nyeste skud på sponsorstammen hos ECCO Touren. Firmaet der specialiserer sig i rejser til sportsbegivenheder har tegnet et Tour Partner sponsorat, og Key Account Manager, Thomas Bjerregaard, glæder sig til at komme helt tæt på Skandinaviens førende golftour og opleve netværket omkring touren.

– Vi har før brugt golf til at aktivere nogle af vores bedste kunder og samarbejdspartnere, og tanken om at kunne tage dem med til en ECCO Tour, er noget jeg glæder mig til i 2013, forklarer Thomas Bjerregaard.

– Jeg har fulgt ECCO Touren i nogle år, og både setuppet og niveauet blandt de professionelle oser af kvalitet, så det var på tide, at vi kom med på vognen.

Ikke overraskende så fylder fodbold meget hos MyPlanet Sport, men fra egen side håber man, at ECCO Tour sponsoratet kan lægge fundamentet for en udvikling i rejser til store golf-arrangementer.

– Udover at kunne tage vores kunder med på golfbanen, håber jeg også, at det her kan blive startskuddet til, at vi kan fokusere lidt mere på golfrejser. Jeg ville elske at skrue rejser sammen til ECCO Tourens sponsornetværk, og det ville glæde mig, hvis vi engang kunne lave en fælles tur for ECCO Touren til Ryder Cup, og se Thorbjørn Olesen løfte pokalen, griner Thomas Bjerregaard.

Du kan læse mere om MyPlanet Sport og rejser til store sportsbegivenheder på deres hjemmeside.

Website: www.myplanetsport.dk

 

Tagged with:
 

Comments are closed.