Skærmbillede 2015-12-01 kl. 14.34.39På webshoppen NiceWall.dk kan du købe alt til væggen. Vi har særlig stor fokus på wallstickers som er en ny og moderne form for pynt til væggen. Wallstickers er produceret af en tynd vinyl, og vi både designer, producerer og forhandler wallstickers i ensfarvet folie, men også wallstickers i flere farver.

Ensfarvede wallstickers har den egenskab, at de giver en silhuetagtig effekt på væggen og et citat eller f.eks. et verdenskort ser ud som om det er malet på væggen. Fordelen er blot, at en wallsticker kan tages ned uden at efterlade mærker, da klæbeevnen ikke er permanent.

Flerfarvede wallstickers er derimod ideelle til børneværelset, hvor der gerne skal farver til for at gøre motiver af dyr, natur, biler osv. kan komme til live.

Fordele ved wallstickers fra NiceWall.dk

Vores wallstickers klæber på både tapeter, malet glasvæv, malet filt osv., men også på skabe, vinduer, spejle, køleskab, fryser osv. Vi leverer også gerne wallstickers til udendørs brug på forespørgsel.

En wallsticker tages nemt ned igen uden at det efterlader mærker. Derved undgår du det store malerarbejde, der normalt er uundgåeligt når man har haft tapet, hylder eller billedrammer siddende på væggen.

Køber du en wallsticker hos os kan du til hver en tid beslutte dig at sende varen tilbage, hvis du har ombestemt dig eller hvis ikke den lige lever op til dine forventninger. Vi har som noget helt særligt ikke nogen tidsbegrænsning på returretten, så hos os kan du også bytte efter de 14 dage som er den normale frist for returret ved handel i netbutikker.

Læs mere om os på NiceWall.dk.