NorthSide check

Præmiesummen ved NorthSide Charity Challenge 2015 er på imponerende 512.000 kroner, årets største præmiesum på ECCO Tour og Nordic Golf League

NorthSide Charity Challenge løftede mandag aften sløret for årets største præmiecheck på ECCO Tour og Nordic Golf League.

Præmiesummen endte på i alt 512.000 kroner eller ca. 68.000 euro, alt imens der blev indsamlet 250.000 kroner til de hjemløse i Aarhus.

Mandagens VIP fundraisning på Lyngbygaard Golf kastede godt af sig, og det var især Thomas Bjørns Ryder Cup golfbag, der fik præmiesummen til at stige. Og da Aura Dione forlod scenen og det sidste hammerslag faldt, sluttede præmiesummen ved NorthSide Charity Challenge på 512.000 kroner, mens der var blevet indsamlet i alt 212.000 kroner til de hjemløse i Aarhus.

Ekstra donation fra NorthSide sikrer kvart million
NorthSide promoter, Brian Nielsen donerede efterfølgende selv yderligere 38.000 kroner til de hjemløse i Aarhus, så checken hed 250.000 kroner.

– Jeg kører hver morgen gennem Vestergade, og det piner mig at se de personer, som af en eller anden årsag er faldet igennem vores samfund. Derfor er jeg stolt over, at vi tilsammen har indsamlet en kvart million kroner, som nu skal forsøde hverdagen en smule for den gruppe mennesker i Aarhus, sagde Brian Nielsen.

Også hos ECCO Touren var der stor glæde og tilfredshed med auktionen og hele begivenheden på Lyngbygaard Golf.

– Det har været en fantastisk dag og aften på Lyngbygaard og en fantastisk indsamling de sidste måneder. At vi allerede første år har indsamlet 250.000 kroner til de hjemløse og fået præmiesummen op i 512.000 kroner, kan vi godt være stolte af, siger ECCO Tour direktør, Flemming Astrup.

– Der har været god opbakning over hele linjen, og rigtigt mange spillere har også deltaget aktivt i at donere produkter til auktionen. Sponsorerne har taget godt imod vores tiltag, og jeg er faktisk bare en glad mand, sluttede Astrup mandag, da aftenens Charity Dinner gik på hæld.

Der blev undervejs på mandagens pro-am spillet musik på Lyngbygaard Golfs smukke hul to, og du kan her se Claus&Mortens golf-fortolkning af en dansk klassiker.

NorthSide Charity Challenge afvikles fra onsdag til fredag, og der er gratis adgang for tilskuere alle dage.

Du finder startlisten til årets mest pengestærke ECCO Tour her.

 

Comments are closed.