Northside bliver i 2015 en del af ECCO Touren, og ved Northside Charity Challenge på Lyngbygaard Golf, kan alle være med til at støtte op om hjemløse i Aarhus, mens du skaber ECCO Tour historie.

NorthSide bliver i 2015 en del af ECCO Touren, og ved NorthSide Charity Challenge på Lyngbygaard Golf, kan alle være med til at støtte op om hjemløse i Aarhus, mens du skaber ECCO Tour historie.

Når NorthSide Charity Challenge afvikles fra 6. – 8. maj på Lyngbygaard Golf ved Aarhus, så er der lagt i kakkelovnen til en helt speciel uge på ECCO Touren.

Spillere, sponsorer, gæster og øvrige interessenter kan være med til at sikre den største præmiesum i ECCO Tourens historie, mens der samles penge ind til hjemløse i Aarhus.

Tanken med NorthSide Charity Challenge er, at sponsorer, spillere, gæster og alle der ønsker at birdrage, kan donere enten penge eller produkter til begivenheden. Produkterne skal løbende sælges på auktion og til sidst ved en stor VIP fundraising på Lyngbygaard Golf den 4. maj umiddelbart inden den professionelle turnering.

Perfekt match for NorthSide

Det er med største fornøjelse, at ECCO Touren byder den hurtigtvoksende festival, NorthSide, velkommen i sponsorkredsen i 2015. Festivalen, der i forvejen er bredt anerkendt for deres velgørenhedsarbejde, lægger således navn til NorthSide Charity Challenge.

– Det har altid været en vigtig del af vores DNA at engagere os i velgørenhed, og samarbejdet med ECCO Touren om at skabe værdi for en udsat gruppe hjemløse i Aarhus, er et rigtigt godt match for os, fortæller Brian Nielsen, der er promoter for NorthSide.

– Vi har længe været involveret i forskellige projekter, der skal forbedre vilkårene for hjemløse i Aarhus og omegn. En gruppe mennesker, der mangler de helt basale behov som værested, varme og mad, uddyber Brian Nielsen.

Stort potentiale kan betyde kæmpe præmiesum
Penge, der bliver indsamlet i løbet af foråret vil være med til at hæve præmiesummen i turneringen, til hvad der kan blive den største ECCO Tour præmiesum i historien, og altså til hjemløse i Aarhus.

– Alle penge vi formår at indsamle fordeles 50/50 mellem præmiesummen og en allerede specifik charity partner i Aarhus. Det betyder, at både sponsorer og spillere kan være med til at skrive ECCO Tour historie, mens de støtter en udsat gruppe mennesker. Det, mener jeg, vil gøre turneringen til noget helt særligt, fortæller Brian Nielsen.

Og selvom der er stor forskel på de bekymringer professionelle golfspillere og hjemløse i Aarhus slås med i hverdagen, så har de to grupper alligevel noget tilfælles.

– For både ECCO Tour talenterne og for de hjemløse, er der tale om, at vi kan hjælpe en gruppe mennesker godt på vej i livet. De fleste golfspillere på ECCO Touren lever på ingen måde et liv i sus og dus, og hvis vi gennem vores turnering, kan være med til at bakke op om de hårdtarbejdende unge talenter, så vil vi være stolte af det, fortsætter Brian Nielsen.

– Og så er der jo også den lille catch, at hvis de professionelle ønsker at bidrage til at hæve præmiesummen i turneringen, så vil de automatisk også bidrage til at gøre livet lidt grønnere for de hjemløse i Aarhus, fortsætter Brian Nielsen, der også tør at sætte overliggeren og målsætningen højt.

– Jeg håber på, at vi med alles opbakning kan samle 500.000 kroner til velgørenhed, slutter Brian Nielsen.

Alle skal bidrage ved NorthSide Charity Challenge
Og netop tanken om, at spillerne skal yde, inden de kan nyde den voksende præmiesum, stemmer helt over ens med en af grundtankerne for udviklingen af NorthSide Charity Challenge.

– Min mening er, at der desværre ofte sidder for mange gæster til et charity arrangement, som ikke økonomisk bidrager til formålet. Her vil vi gerne prøve at skabe et incitament til, at alle gæster og deltagere bidrager med noget. Ved NorthSide Charity Challenge bidrager man således til bedre forhold for hjemløse i Aarhus, ligesom man kan være med til at opbygge den største præmiesum i ECCO Tour historien, fortæller Flemming Astrup fra ECCO Touren.

– Det betyder, at vi også forventer, at spillerne kan se formålet i at bidrage til “festen” på en eller anden måde. Det kan være ved at donere udstyr, en træningsdag eller hvad de har lyst til, og som vores sponsorer eller andre interesserede vil betale penge for, uddyber Flemming Astrup, der dersuden glæder sig over, at Lyngbygaard Golf lægger græs til en ECCO Tour i 2015.

– Lyngbygaard Golf er en fantastisk golfbane, og vi er rigtigt glade for, at de nu også er at finde på ECCO Tour programmet. Det er en bane, der altid er i god stand, og som kan udfordre både amatører og professionelle med sit stærke layout, slutter Flemming Astrup.

Præmiesummen ved NorthSide Charity Challenge er som udgangspunkt 300.000 kroner. Omsættes der for 500.000 kroner i auktionen og ved fundraiseren, vil det altså betyde 250.000 kroner til hjemløse i Aarhus og en præmiesum på 550.000 kroner.

Du kan bidrage til NorthSide Charity Challenge ved at:

  • Købe et hold til Pro-Am ved NorthSide Charity Challenge
  • Donere produkter til NorthSide Charity Challenge auktionen
  • Købe produkter på auktionen
  • Gøre andre i dit netværk opmærksomme på NorthSide Charity Challenge

 

Ønsker du at blive en del af ECCO Touren i 2015 som enten sponsor eller spiller, så kan du kontakte:

Konkurrence:

Hver dag frem til juleaften kan du vinde præmier ved at deltage i en konkurrence på ECCO Tourens Facebook side. Du finder altid informationer om den nyeste konkurrence øverst på Facebooksiden. Deltag her.

 

Comments are closed.