FREJA Transport & Logistics står igen bag finaleserien FREJA Final4Four

Torsdag er en ganske særlig dag på ECCO Touren, når The 12 Championship by Thisted Forsikring begynder. Foruden verdenspremiere på det nye og dramastisk 12-hullers format, så er turneringen også starten på ECCO Tourens finaleserie, FREJA Final4Four.

FREJA Final4Four blev skabt i samarbejde med den danske logistik og transport gigant, FREJA Transport & Logistics, i et fælles forsøg på at øge spændingen mod slutningen af sæsonen. FREJA Final4Four rummer udelukkende sæsonens sidste fire turneringer på Nordic Golf League, startende i Holstebro Golfklub (Storåbanen) i denne uge.

Alexander Wennstam vandt FREJA Final 4Four 2016. Får vi i år en dansk vinder af det eksklusive Maurice Lacroix Masterpiece ur til en værdi af 80.000 kroner?

Den spiller, der i løbet af de fire FREJA Final4Four turnering indtjener fleste penge/point til ranglisten, løber med et eksklusivt Maurice Lacroix Masterpiece ur til en værdi af 80.000 kroner.

The 12 Championship by Thisted Forsikring giver som nævnt verdenspremiere til et nyt 12-hullers format, der har til formål at gøre golfen så dramatisk og spændende som muligt. I alt dyster de 69 startende professionelle om 300.000 kroner via følgende format:

Torsdag:

  • Alle spiller 2 x 12 huller. De 30 bedste + lige avancerer til fredagens finalerunder. Se starttider for runde 1 og runde 2.

Fredag:

  • De 30 bedste + lige spiller 12 huller om morgenen. Herefter skæres ned til de 12 bedste + lige.
  • De 12 bedste + lige spiller 12 huller fra ca. kl. 12.00. Herefter skæres ned til 4 bedste + lige.
  • De 4 bedste + lige spiller 6 hullers finalespil fra ca. kl. 16.00. 

Scores nulstilles ikke undervejs.

Nicolai Kristensen (billedet), Martin Amtkjær og Daniel Løkke er blandt hjemmebanefavoritterne i denne uge.

De tre lokale håb fra Holstebro Golfklub, Nicolai Kristensen, Martin Amtkjær og Daniel Løkke er alle til start ved The 12 Championship by Thisted Forsikring, og især Nicolai Kristensen har på det seneste vist tegn på, at en sejr kan være lige om hjørnet.

Formstærke danskere som Victor Østerby, Niklas Nørgaard Møller, Benjamin Poke og Oliver Suhr er også til start ved The 12 Championship by Thisted Forsikring. Og sidstnævnte Suhr glæder sig til at prøve kræfter med det nye format.

– Jeg tror det bliver en høj-dramatisk affære. Det gælder om at få en god start, så man ikke skal spekulere på, at man pludselig ryger ud. Får man ikke en god start, så har man kniven for struben fra start, da feltet jo hele tiden bliver reduceret, siger Oliver Suhr.

– Jeg tror, at tilskuerne kommer til at synes rigtigt godt om formatet, for der er hele tiden noget på spil, forklarer Oliver Suhr, der inden denne uge indtager 22. pladsen på GolfBox Nordic Golf League Ranking.

Du kan se starttiderne ved The 12 Championship by Thisted Forsikring her.