Mads Kristensen fører ECCO Tour Qualifying efter en første runde i 65 slag, fem-under-par

Den danske amatør, Mads Kristensen, har lagt sig i spidsen for ECCO Tour Qualifying efter første runde. 65 slag var alt, hvad det danske talent skulle bruge for at komme de 18 huller rundt på Himmerland Golf & Spa Resorts Old Course.

Lørdag sluttede ECCO Tour 2012 med et brag af en finale på Himmerland Golf & Spa Resort, og allerede mandag begyndte så benarbejdet til 2013 sæsonen for en række håbefulde danske golftalenter. Alle ønsker de at give sig selv det bedst-tænkelige udgangspunkt til næste sæson via ECCO Tour Qualifying. Her spilles der om kategorier til ECCO Tour 2013, ligesom de bedste spillere går videre og torsdag – fredag skal dyste om adgangsmulighederne til Nordic Golf League. Jo bedre spillerne gør det over de kommende fem dage, jo flere turneringer vil de få adgang til på Nordic Golf League 2013.

Med sin runde i fem-under-par har Mads Kristensen lagt sig i front med to slag til de nærmest forfølgere, som er er Patrick O’Neill, Sander Nielsen og Nicolai Ladefoged i tre-under-par. I en-under-par ligger Otto Bonning, Daniel Slott Mogensen og Andreas Reideborn, mens resten af feltet ikke formåede at bryde par på en vindblæst men ellers flot dag på Himmerland Golf & Spa Resort.

Mads Kristensen er fortsat amatør, men det forventes, at han i det nye år vil veksle den status til en professionel golfkarriere. Vil Mads Kristensen blive den næste danske golfkomet, der vil pryde leaderboardet i den kommende sæson på ECCO Touren. Tirsdag kan han i hvert fald tage det første skridt og sikre sig et godt udgangspunkt.

Anden runde begynder kl. 08.30 tirsdag morgen, og da Golfbox tester en Beta-version af deres kommende software-opgradering, så kan du på ECCOTour.org finde link til leaderboardet.

Comments are closed.