Mørk Masters gav feltet mange muligheder for birdies og eagles, og især en spiller nød godt af de korte par-5 huller og sikrede sig som den anden spiller i 2012 en bonus check fra Willis Eagles Challenge – by Chartis.

Willis Eagles Challenge by Chartis 2012 må for anden gang gribe til lommen og sende 5.000 kroner afsted som eagle bonus. Denne gang til Mads Dam fra Pro Team Varde. Inden Mørk Masters havde Mads Dam tre eagles, og han tilføjede succesfuldt to til samlingen på Mørk Golfbane.

De to eagles kom i anden og tredje runde på henholdsvis 12. og første hul, og Mads Dam kunne derfor glæde sig over mere end sin 42. plads i turneringen.

Mads Dam er som nævnt den anden vinder af de 5.000 kroner, som de udløser at runde fem eagles i sæsonen. Den første var Joachim Christensen. Der er således fortsat penge til de næste tre der runder fem eagles, ligesom der igen udbetales en check på 15.000 kroner til de første to spillere, der runder otte eagles.

Skulle det lykkes en spiller at nå op på 12 eagles, giver det 50.000 kroner i bonus, mens der ligger en check på 100.000 kroner til den første, der rammer 15 eagles, skulle det lykkes nogen.

Tillykke til Mads Dam og fortsat god jagt mod de næste eagles.

Comments are closed.