Nicolai Kristensen vandt lørdag Ejner Hessel Championship by Mercedes-Benz. Det var amatørstjernens anden sejr i træk på ECCO Tour.

Nicolai Kristensen vandt lørdag Ejner Hessel Championship by Mercedes-Benz. Det var amatørstjernens anden sejr i træk på ECCO Tour.

En ny dansk golfstjerne er født. Nicolai Kristensen vandt lørdag sin anden ECCO Tour i træk, da han sikrede sig sejren i Ejner Hessel Championship by Mercedes-Benz på Skjoldenæsholm Golf Center. 

Nicolai Kristensen startede dagen med et to-slags forspring til Steven Jeppesen, og på intet tidspunkt på finaledagen afgav Kristensen sin føring.

Med en runde i tre under par og en total på 10 under, vandt Danmarks bedste amatør med to slag til Mex Eichmeier og fire slag til Daniel Løkke og Gustaf Kocken, der delte tredjepladsen.

– Det var en fantastisk dag. Der var mange tilskuere, så det var fedt derude. Flemming (red: Tournament Director, Flemming Astrup) har takket alle sponsorer, frivillige og greenkeepere, men det gør jeg også gerne. Det har været en rigtig god uge, sagde Nicolai Kristensen ved præmieoverrækkelsen, hvor han som amatør for anden gang på tre uger sikrede sig et par ECCO sko og lod pengene gå videre til den bedste professionelle.

Nicolai Kristensen smides i søen på hul 18 på Skjoldenæsholm Golf Center

Nicolai Kristensen smides i søen på hul 18 på Skjoldenæsholm Golf Center

 – Det er ved at være lidt dyrt, men jeg forbliver amatør i hvert fald resten af denne sæson, sluttede Kristensen grinende inden han af kammeraterne blev kastet i søen på 18. hul.

Tyske Max Eichmeier snuppede andenpladsen i turneringen og dermed checken på 54.000 kroner. Eichmeier, der normalt slår sine slag på den EPD Tour, som er den tyske pendant til ECCO Tour, var efter runden rigtigt godt tilfreds.

– Det har været en fantastisk uge. Jeg har spillet rigtigt godt, og efter en stille start på året begynder det for alvor at ligne noget nu, fortalte sydtyskeren, der havde taget det meste af familien med på lidt ferie i Danmark.

Max Eichmeier sluttede som nummer to ved Ejner Hessel Championship by Mercedes-Benz, men løb med den helt store check på 54.000 kroner.

Max Eichmeier sluttede som nummer to ved Ejner Hessel Championship by Mercedes-Benz, men løb med den helt store check på 54.000 kroner.

– Vi har lejet et lille sommerhus i nogle dage, så det har været rigtigt hyggeligt at have familien med, sluttede Max Eichmeier, der igen spiller med på ECCO Tour, når der fra 1. – 3. august spilles ECCO Tour, Made in Denmark Qualifier på Green Eagle ved Hamborg. Og mon ikke Eichmeier giver en god dansk bøf i aften.

Daniel Løkke gik lørdag en runde i 66 slag, hvilket sendte ham frem på en delt tredjeplads sammen med Gustaf Kocken i seks under par, mens Christian Gløët med en fantomrunde i otte under par, 64 slag, hoppede helt frem som nummer fem i turneringen i samlet fem under par.

Gløëts femtepladser bliver delt med fire af Skandinaviens helt store profiler i øjeblikket, nemlig danske Mads Søgaard og svenskerne Jesper Billing, Jacob Glennemo og Steven Jeppesen.

Der blev sendt LIVE TV fra afslutningen af Ejner Hessel Championship by Mercedes-Benz lørdag eftermiddag fra Skjoldenæsholm Golf Center. I løbet af lørdag aften eller søndag formiddag, vil programmet ligge klar på www.eccotour.org.

Der var masser af succes til Nicolai Kristensen igen, og nu kravler han også frem på alle ranglisterne. Realistisk set kan han være på vej på European Challenge Tour, ligesom han i høj grad kandiderer til European Tour, Made in Denmark i Himmerland fra 14. – 17. august.

Du finder resultatet af Ejner Hessel Championship Presented by Mercedes-Benz her.

Du finder stillingen på Race to Himmerland (ECCO Tour ranglisten) her.

Du finder stillingen på GolfBox Nordic Golf League Ranking her.

 

Tagged with:
 

Comments are closed.