Pontus Ellerstrøm

Pontus Ellerström er klar til sin første ECCO Tour førerbold lørdag ved Freja Championship

Der er lagt op til en spændende finalerunde, når Freja Championship skal afgøres lørdag eftermiddag. De kendte ansigter ligger på lur, og skal forsøge at indhente de lettere ubeskrevne blade i fronten af feltet. Nicolai Norman Hansen er bedste dansker.

Helt i front ligger svenske Jesper Kennegård, der kom banen rundt i en-under-par under ganske blæsende vejrforhold. Kennegård er fire-under-par totalt, og tager en føring på blot et enkelt slag med sig til finalen. På andenpladsen kom Pontus Ellerström, ligesom Kennegård, for anden dag i træk rundt under banens par. Ellerström er tre-under-par, og den afslappede svensker skal spille sin første førerbold på ECCO Touren lørdag.

– Golf er ikke det vigtigste i verden, så jeg vil gå ud og nyde det i morgen. Jeg har puttet godt de to første runder, og jeg håber, at jeg kan gøre det samme i morgen, forklarer Ellerström, der desuden var glad for at være tilbage på Himmerland Golf & Spa Resort. Du kan se hele interviewet med Ellerström her.

Danske Nicolai Norman Hansen indtager en delt tredjeplads i en-under-par, og har udsigt til sit klart bedste resultat på ECCO Touren, hvis han kan stå for presset lørdag. Norman Hansen har været stærkt spillende de to første dage, og glæder sig til den lidt uvante situation.

– Det bliver sjovt i morgen, hvad enten det bliver førerbold eller lige bagved. Jeg kender banen godt, og jeg har spillet den rigtigt mange gange, så jeg tror og håber på et godt resultat, forklarer han til ECCO Touren.

Ligeledes på en delt tredjeplads og altså tre slag efter den førende Kennegård ligger svenske Victor Hielte og Niclas Johansson. Sidstnævnte har et godt forhold til banen, hvor han sidste år sluttede som nummer to ved Backtee Race to Himmerland.

Christoffer Lange reddede en flot par på hul 18, for at holde sig i par totalt. Og med blot fire slag til sejr, vil han bestemt være blandt outsiderne til at løbe med det hele lørdag. Oliver Suhr er et enkelt slag dårligere i en-over-par, og skal også lørdag forsøge at hive et topresultat i land, på banen, hvor han længe førte kvalifikationen til Nordic League tilbage i oktober.

Victor Østerby er bedste amatør og placeret som nummer 14 i tre-over-par totalt. Østerby er dermed i gang med at følge op på en flot uge i Sverige, hvor han indspillede en imponerende andenplads. En interessant start på sæsonen, for den unge Smørum-spiller.

Mens det bliver spændende i toppen, blev fredagens runde endestationen for kendte navne som Steen Tinning og Gustav Adell, mens blandt andre Daniel Løkke, Anders Schmidt Hansen og Rasmus Hjelm med gode runder lørdag stadig har mulighed for en top-10 placering.

Du kan følge afslutningen af ECCO Touren direkte på WEB-TV på eccotour.org fra lørdag kl. 13.00.

Du finder stillingen i Freja Championship her.

Comments are closed.