Oliver Nyholm fører ECCO Tour Qualification 2014 efter en første runde i 63 slag, syv-under-par.

Oliver Nyholm fører ECCO Tour Qualification 2014 efter en første runde i 63 slag, syv-under-par.

Oliver Nyholm kom mandag et stort skridt tættere en god kategori på ECCO Touren i 2014, da han skrev under på en runde i 63 slag, syv-under-par ved ECCO Tour Qualification.

Christian Skjøth og Martin B. Ovesen deler andenpladsen, mens amatøren Keen Bernberg er nummer fire i fire-under-par.

For Oliver Nyholm har 2013 ikke været den sæson, han havde håbet på, og i bestræbelserne på at gøre 2014 bedre, stillede han mandag op til ECCO Tour kvalifikationen på Himmerland Golf & Spa Resort.

– Den her sæson startede lidt rodet. Jeg havde svært ved at planlægge min sæson, da jeg aldrig vidste, om jeg var inde i turneringerne. Så i år tænkte, jeg, at jeg ville give mig selv lidt bedre betingelser for planlægningen og spille kvalifikationen, forklarede Oliver Nyholm efter runden i syv-under-par, 63 slag.

– Jeg spillede stabilt, og jeg er rigtigt godt tilfreds. Det var en rigtig fin runde, og både godt for kvalifikationen og for resten af ugen, sluttede en glad Oliver Nyholm, der fra torsdag – lørdag skal spille årets store ECCO Tour finale, Backtee Race to Himmerland.

Martin B. Ovesen jagter både en stærk ECCO Tour kategori i 2014 og en plads ved Backtee Race to Himmerland senere på ugen.

Martin B. Ovesen jagter både en stærk ECCO Tour kategori i 2014 og en plads ved Backtee Race to Himmerland senere på ugen, når kvalifikationen afgøres tirsdag.

Nye navne tæt på årets største ECCO Tour turnering
Mens Oliver Nyholm allerede var sikret en plads i Backtee Race to Himmerland fra torsdag, så betyder dagens runde, at Chrstian Skjødt og Martin B. Ovesen efter runde i fem-under-par, også nærmer sig den prestige-fyldte turnering.

Keen Bernberg, der fortsat er amatør er på fjerdepladsen efter en runde i 66 slag, fire-under-par. Kvalifikationen til ECCO Tour 2014 ser for ham ud til at være sikret, mens Smørum-spilleren tirsdag med en god runde kan tilslutte sig navne som Jeppe Huldahl, Patrick Sjöland, Lucas Bjerregaard, Jesper Kennegård, Jeff Winther, Lasse Jensen og Mark Haastrup ved Backtee Race to Himmerland.

Ved ECCO Touren dystes om følgende:

  • Top-6 kvalificerer sig til Backtee Race to Himmerland
  • Top-24 går videre til Nordic Golf League Final Stage i Sverige
  • Top-40 får en kategori 6, som giver adgang til alle regulære ECCO Tours i 2014.

Så der er masser at spille for tirsdag, når kvalifikationens sidste 18 huller skal afgøre, hvem der skaber sig det bedste udgangspunkt til 2014 sæsonen

Du kan finde stillingen efter første runde her, hvor der også fra tirsdag formiddag vil være LIVE opdatering fra banen. 

 

Comments are closed.