Kellers Park Golf Club lægger i 2016 græs til ECCO Touren i en turnering, som afvikles som en pro-am og ud fra et modificeret stableford system.
Kellers Park Golf Club lægger i 2016 græs til ECCO Touren i en turnering, som afvikles som en pro-am og ud fra et modificeret stableford system.

7. december: Traditionen tro vil ECCO Tour benytte december måned til at præsentere den nyligt offentliggjorte kalender for 2016.

Samtidig har julekalenderen indtil nu kickstartet NorthSide Charity Challenge auktionen, hvor du lige nu finder en række spændende produkter til sjove priser, mens du støtter et godt formål.

*Mangler du en julegave, så kan du nederst i artiklen finde inspiration og gøre en god handel. Der kommer hele tiden nye produkter.

Alt er nyt på Kellers Park 
For første gang nogensinde, lægger Kellers Park Golf Club græs til en ECCO Tour, når Kellers Park Masters afvikles fra 11. – 13. maj 2016. Turneringen bliver afviklet i et modificeret stabelford system med reduceret felt, ligesom der gives debut til et helt nyt Pro-Am format, hvor amatører og sponsorer får selskab af hele to professionelle spillere på hvert hold.

Alt er nyt, når ECCO Touren fra 11. – 13. maj giver debut til den første af to nye baner i ECCO Tour regi. Kellers Park Golf Club er genopstået efter konkurs, og med ny ejer og nye visioner, så bliver Kellers Park Golf Club en spændende tilføjelse til ECCO Tourens program. 

– Vi er stolte over, at vi er kommet på ECCO Tour kalenderen i 2016, og det er noget, der virkelig sender et signal til området hernede om, at Kellers Park Golf Club er på vej frem, fortsætter baneejer Knud Daugaard-Hansen, der i juli 2014 overtog banen efter at den i november 2013 var gået konkurs.

– Vi glæder os rigtigt meget, og det betyder meget for os, at vi allerede er kommet så langt siden 2014, fortsætter Daugaard-Hansen.

Kellers Park Golf Club glæder sig til at teste ECCO Tour feltet i 2016.
Kellers Park Golf Club glæder sig til at teste ECCO Tour feltet i 2016.

– Vi har lagt rigtigt meget arbejde i det, og det vil vi fortsætte med, så vi kan give både spillere og sponsorer en fantastisk oplevelse til maj, uddyber Knud Daugaard-hansen, der selv har sat sig i maskinerne for at få banen i perfekt stand til anledningen.

Kellers Park Masters bliver et gensyn med trekants-området, og det er også på tide, fortæller den ambitiøse baneejer.

– Jeg håber og tror, at vi med turneringen kan skabe noget stolthed og sammenhold i klubben og samtidig skabe en masse opmærksomhed i hele området omkring så stor en turnering. Jeg er sikker på, at ECCO Touren er en perfekt begivenhed for os til for alvor at sætte Kellers Park Golf Club på Danmarkskortet, slutter Knud Daugaard-Hansen.

Nyt Pro-Am koncept på Kellers Park Golf Club
Foruden at banen her spritny i ECCO Tour regi, så vil Kellers Park Masters også betyde et helt nyt Pro-Am koncept på ECCO Touren. ECCO Tourens Pro-Ams vil blive afviklet som 2-mands hold, hvor hvert to-mands hold får hele to professionelle spillere med som holdkammerater. Pro-Ams vil samtidig være tællende i den professionelle turnering, hvorfor sponsorer og Pro-Am gæster vil være i første parket ved en stor professionel golfturnering.

Modificeret stableford
Den professionelle turnering vil altså blive afviklet som en Pro-Am fra 11. – 13 maj og vil blive afviklet ud fra et modificeret stableford system. Her vil blive givet 8 point for en albatrods, 5 point for en eagle, 2 point for birdie, 0 point for en par, -1 point for en bogey og -3 point for en dobbeltbogey eller værre. Det modificerede stablefordsystem appellerer til en mere offensiv indstilling blandt spillerne, og derfor gælder det om at komme frem over stepperne ved Kellers Park Masters 2016.

Der vil også blive afviklet Pro-Ams under normale omstændigheder den 9. og 10. maj, hvor Kellers Park Golf Club inviterer samarbejdspartnere, netværk og erhvervsliv til at være en del af ECCO Tourens besøg på anlægget. Her vil fortsat dystes i hold af tre personer tilsat en professionel holdkaptajn.

Det professionelle felt i Kellers Park Masters udgøres af 78 spillere, som dyster om en flot præmiesum på 375.000 kroner eller 50.000 euro.

Populært på auktionen: Steen Tinnings bag fra Made in Denmark signeret af alle spillerne.
Populært på auktionen: Steen Tinnings bag fra Made in Denmark signeret af alle spillerne.

*NorthSide Charity Challenge auktionen er åben: Se om der er noget for dig
NorthSide Charity Challenge auktionen er åben, og du kan allerede nu gøre end god handel og sikre dig en ekstra julegave, mens du støtter de hjemløse i Aarhus samt udviklingen af de professionelle golfspillere i Danmark.

Har du eller dit firma produkter, som du ønsker at tilføre auktionen, så er du meget velkommen til at kontakte Brian Vester på bv@eccotour.org. Auktionen løber helt til juni, men vi hører gerne fra dig i dag.

Gå til auktionen her.

Lige nu på auktionen:

  • Eksklusivt ECCO Tour pro-am hold (3 personer)
  • Morten Ørum Madsens signerede golfsko
  • Golfophold for 2 personer på Brundtland Golfcenter inkl. ophold i suite m/udsigt og 3 retters egnsgourmet.
  • Greenfee til Green Eagle Golf Club ved Hamborg
  • Lucas Bjerregaards Titleist Tour Staff Golfbag med navn
  • Steen Tinnings Wilson Golfbag med samtlige spillerautografer fra Made in Denmark 2015
  • 2 x VIP Partoutbilletter til NorthSide
  • 2 x VIP Partoutbilletter til Tinderbox
  • 2 x Greenfee med frokost og øl/vand til Lyngbygaard Golf
  • ECCO Travel Cover

Se alle auktioner her.

Det anbefales desuden, at du holder øje med NorthSide Charity Challenge auktionen, da den løbende opdateres.