2TOURS1MEMBERSHIPSå er det nye Nordic Golf League tilmeldingssystem åbnet

Den 28. marts åbnede et nyt fælles tilmeldingssystem for Nordic Golf League. Ved at registrere dig som Nordisk Golf League spiller, vil du nu være i stand til at tilmelde dig alle turneringer på Nordic Golf League, uanset i hvilket land den spilles, eller hvilken tour der arrangere den. Det er også i det nye system, du betaler dit medlemskab samt kommende entry fees.

Link til tilmeldingssystemet er: http://eccotour.org/playerlogin eller http://nordicgolfleague.com/playerlogin

Herunder har vi listet et par spørgsmål og svar om det nye system og om det fælles-nordiske medlemskab. Hvis du har yderligere spørgsmål eller problemer, bedes du kontakte os via e-mail på fa@golfpromote.dk

FAQ´s

Jeg har et Golf-ID – behøver jeg at oprette en ny konto for at registrere mig som Nordic Golf League spiller?
Hvis du har et Golf-id til GolfBox eller Min Golf, behøver du ikke oprette en ny konto. På http://eccotour.org/playerlogin vælger du det golf forbund du tilhører i trin 1, derefter bruger dit Golf-id og password til at logge ind. Første gang du logger ind, skal du registrere dig som Nordic Golf League spiller. Næste gang du logger ind, kommer du lige ind i tilmeldingssytemet.

Jeg har ikke et Golf-ID – Hvad gør jeg
Hvis du ikke har et Golf-ID, eller hvis du er tilknyttet et Golf forbund uden for norden, skal du på http://eccotour.org/playerlogin vælge “Other” i oversigten. Herefter opretter du din konto og vælger selv brugernavn og password.

Hvorfor er der lavet et nyt system?
Som et led i samarbejdet mellem de fire lande og tours på Nordic Golf League, besluttede vi i efteråret 2012 at lave en fælles database over spillere og et fælles tilmeldings- og turneringssystem. Fordelene for os er mange, men også for dig som spiller, f.eks. skal du nu kun bruge et login for at tilmelde og afmelde dig turneringer. Du skal fremover også kun betale et medlemskab i stedet for flere, ligesom du kun skal oplyse dine bankoplysninger til præmiepenge et sted.

Hvem skal betale medlemskab?
Alle professionelle spillere, herunder Non-Amateurs skal betale Nordic Golf League medlemskabet på € 500. Amatører betaler et årligt administrationsgebyr på € 50.

Hvordan betaler jeg medlemskabet?
Når du er logget ind tilmeldingssystemet er der en boks til højre kaldet medlemskab. I denne boks vil det fremgå om du har betalt medlemskab eller ej. Du kan godt tilmelde dig turneringer uden at betale medlemskabet, men du skal betale inden du kan bekræfte/confirme din tilmeldings. Dvs. at når du bliver bedt om at bekræfte din tilmelding til din første turnering, skal du betale medlemskabet inden du kan betale din entry fee.

Hvorfor er medlemskabet steget med € 100?
Medlemskabet til Nordic Golf League omfatter fremover både ECCO Tour, Finnish Tour og Nordea Tour samt turneringer arrangeret af den Norsk Golf Forbund. Tidligere betalte spillere som spillede på både ECCO Tour og Nordea Tour medlemskab til både Nordea Tour og ECCO Tour, og for disse spillere er reelt tale om en besparelse på circa € 300.

Hvem får lov til at spille på Nordic Golf League?
Alle professionelle, Non-Amatører, samt Amatører kan spille på Nordic Golf League.

Hvem tælles med på Nordic Golf League Ranking?
Alle professionelle, Non-Amatører, samt Amatører der har betalt deres medlemskab eller gebyr og samtidig har opfyldt 7/3 regel om syv spillede turneringer i tre forskellige lande vil regnes med når Nordic Golf League Final ranking opgøres. Opfylder man ikke disse betingelser vil man blive fjernet fra den endelige liste. For professionelle gælder det desuden at de skal være medlem af deres nationale PGA.

 

Comments are closed.