Oliver Suhr har lagt sig suverænt i spidsen for Nordic Golf League kvalifikationens Final Stage. Og selvom sæsonen går på hæld, så er der alligevel meget at spille for på fredagens finalerunde, hvor Suhr kan hive sin første ECCO Tour sejr i land.

En runde i 69 slag, fire-under-par sendte torsdag eftermiddag Oliver Suhr i front for Nordic Golf League kvalifikationen med hele tre slag ned til nærmeste forfølgere. Her ligger Nikolaj Erland Nissen, Viktor Bernholm, Daniel Slott Mogensen og Mads Kristensen i en-under-par, mens Patrick O’ Neill og Knud Storgaard er yderligere et slag tilbage i par.

– Jeg vil gerne ud og gøre arbejdet færdigt i morgen, fortæller en tilfreds Oliver Suhr til ECCO Touren efter runden.

– Selvom sæsonen er ved at være færdig, så er det jo aldrig for sent at finde det gode spil frem, fortsætter Suhr, der fredag skal spille sæsonens sidste ECCO Tour runde.

– Jeg fandt en masse motivation i at ville revanchere mig mod banen fra sidste uge. Den er jo ikke nem, men jeg synes ikke, at den er så svær, som den blev gjort til. Og det fik jeg bevist i dag, selvom jeg selvfølgelig også fik lidt hjælp fra vejret.

Og vejret var i top på Himmerlands nye Backtee New Course. Ingen vind og sol gjorde betingelserne nemmere på især et enkelt område.

– Jeg rammer en masse fairways i dag, og har en dejlig ro hele vejen rundt, fortsætter Oliver Suhr.

– Man er ikke så presset, som vi hele tiden var under Backtee Race to Himmerland, hvor vinden virkelig drillede. Der er nogle muligheder for birdies, og kan man rulle lidt putts i på de gode greens, så har man pludselig muligheden for at lave en del birdies.

Oliver Suhr har endnu engang haft en lettere turbulent sæson, og der har været langt mellem “snapsene”. Hvad der skal ske næste sæson for den uheldige nordsjællænder, er endnu uvist, men dagens runde kan komme til at spille en rolle.

– Altså jeg ved jo godt, at jeg kan spille noget fornuftigt golf. I dag var det bare dejligt at bevise, at jeg kan sætte 18 gode huller sammen i en turnering. Jeg må indrømme, at det giver lidt stof til eftertanke i forhold til næste sæson, uddyber Suhr, der i 2009 knuste både ankler og sin daværende golfform i en vandrutschebane og fortsat lider under skaderne.

– Nu må vi. I morgen skal jeg i hvert fald ud og have en hyggelig dag igen, griner Suhr.

– For man må ikke glemme hyggen!

Du kan følge anden runde af kvalifikationen på ECCOTour.org fra fredag morgen, hvor du også finder stillingen efter første runde.

 

 

Comments are closed.