Nicolai Kristensen er på tredjepladsen ved ACTONA Championship i samlet tre under par.

Nicolai Kristensen er på tredjepladsen ved ACTONA Championship i samlet tre under par.

Ja den er god nok! Adskillige danske ECCO Tour spillere har fredag muligheden for at vinde ACTONA Championship. Svenske Jonathan Åhgren fører i samlet seks under par.

Anden runde af ACTONA Championship blev for en række danskere brugt til at spille sig i en god position inden fredagens finalerunde. Bedste dansker er hjemmebanefavorit og amatørlandsholdsspiller, Nicolai Kristensen, der på en tredjeplads er tre slag efter den førende Jonathan Åhgren. Imellem de to ligger David Palm i fem under par.

Mens Nicolai Kristensen er bedste dansker på tredjepladsen, så følger en stribe af kendte danske ECCO Tour profiler lige i kølvandet. På femtepladsen i to under par ligger Victor Østerby, mens Martin Ovesen, Daniel Løkke, Mads Søgaard, Simon Willer, Lars Johansen og Peter Vejgaard alle deler sjettepladsen i en under par. Sidstnævnte Vejgaard ser frem til en meget tæt og spændende finalerunde.

Peter Vejgaard glæder sig til fredagens finalerunde, hvor han spiller sammen med sin fætter, Daniel Løkke, på sin gamle hjemmebane i Holstebro Golfklub.

Peter Vejgaard glæder sig til fredagens finalerunde, hvor han spiller sammen med sin fætter, Daniel Løkke, på sin gamle hjemmebane i Holstebro Golfklub.

– Det bliver sjovt i morgen. Der er mange, der kan vinde, og en runde i tre eller fire under par, vil for alle os på sjettepladsen muligvis være nok til sejren, forklarer Peter Vejgaard, der for mange år siden slog sine golfslag i Holstebro.

– Jeg har spillet banen rigtigt mange gange, og jeg føler mig godt tilpas. Spillet er godt, og jeg føler efterhånden, at en sejr godt kunne ligge i kortene, smiler den ellers altid ydmyge vestjyde, der nu er bosat i indre København.

– Banen står helt fantastisk, og som gammel Holstebro-spiller, er man stolt over at være tilbage på så fint et anlæg. Nu mangler jeg bare lige at skrue en god runde sammen i morgen, og så kan det jo være, jeg skal overveje at flytte tilbage, griner Vejgaard fra klubhuset i Holstebro Golfklub torsdag aften.

Og for at gøre fredagens finalerunde endnu mere speciel, så skal Peter Vejgaard spille med sin fætter, Daniel Løkke.

LIVE TV fredag kl. 12.30
Fredagens finalerunde tegner således til en at blive en meget åben affære, og med et hav af potentielle danske vindere, så er der god grund til at kigge med, når der sendes LIVE TV fra ACTONA Championship i Holstebro Golfklub fredag fra kl. 12.30 på Eccotour.org.

Du kan finde stillingen ved ACTONA Championship her.

Du finder LIVE TV fra fredag kl. 12.30 her.

 

 

 

 

Comments are closed.