Patrick O' Neill

Patrick O’Neill er eneste dansker tilbage ved Mercedes-Benz Matchplay – by Ejner Hessel. Du kan fredag komme til Stensballegaard og bakke op om den danske ambassadør og samtidig spille Stensballegaard Golfs anlæg.

Det er Patrick O’Neill mod Sverige, når Mercedes-Benz Matchplay – by Ejner Hessel fredag er klar til semifinalerne i årets hidtil største turnering på ECCO Touren. Niclas Johansson venter O’Neill i semifinalen, mens Victor Almström og Joakim Rask skal duellere om den anden finaleplads.

Torsdagens 1/8 finaler og senere kvartfinaler bød på flot spil. Vejret var anderledes roligt over Stensballegaard Golf, og spillerne var ikke sene til at udnytte de mere gunstige betingelser. Mest opsigtsvækkende var især Joakim Rask, der dagen igennem var flyvende. Den langtslående svensker var en klar overmatchning af Jeff Winther, der måtte lade livet i 1/8 finalen med 3&2. Rask vandt også sikkert sin kvartfinale og med samlet otte-under-par gemmen sine to torsdags-matcher, får han svært ved at afskrive sig favoritværdigheden.

Alene mod svensken!
Danske Patrick O’Neill var også stærkt spillende torsdag. Først brugte han 17 huller på at besejre ellers formstærke Jonathan Åhgren med 2&1 og siden måtte han ned af 18. hul inden han kunne trykke håndflader med landsmanden Martin Leth Simonsen. O’Neill er dermed eneste dansker i semifinalen ved Mercedes-Benz Matchplay – by Ejner Hessel.

– Det bliver spændende i morgen. I dag var en virkelig hård dag, hvor i sær den sidste match trak tænder ud. Vi var lige hele vejen, men jeg kom endelig to foran på hul 16. Derefter slog han den ind til en givet birdie på 17. hul, og så var vi lynhurtigt tilbage til en smal føring igen, forklarer O’Neill til ECCO Touren efter runden. 

– Heldigvis delte vi sidste hul på par, og så var det jo slut. 

Semifinalerne ser derfor således ud:

  • Patrick O’ Neill vs. Niclas Johansson
  • Victor Almström vs. Joakim Rask

Fredagens semifinaler afvikles udelukkende på Elbæk-sløjfen hos Stensballegaard Golf for at gøre de afgørende matcher mere tilskuervenlige. Samtidig lægger en af Danmarks mest interessante golfbaner endnu et æg i kurven for at tiltrække tilskuere til finalen.

Kom og hep – og spil golf!
– Vi vil gerne have en god stemning til finalen. Det er Danmark mod Sverige, og derfor skal vi naturligvis have noget opbakning herud. Vi erkender, at de fleste golfspillere også gerne selv vil på græs, og derfor har vi lavet et greenfee-tilbud, som folk dagen igennem kan benytte, når de kommer herud, forklarer direktør, Peter Bjerremand Jensen for Stensballegaard Golf

– Vi håber på den måde, at folk vil komme ud og heppe på Patrick (red: Patrick O’Neill), så han kan gå hele vejen. Og så kan de jo også selv prøve vores bane med det fornemme setup vi har lige nu, slutter Peter Bjerremand Jensen.

Tilbuddet går ud på, at man på finaledagen kan spille de to øvrige sløjfer, nemlig Brakør og Guldbjerg. Brakør er indtil nu blevet brugt ved turneringen, så har du lyst til at prøve kræfter med den bane, som de professionelle har kæmpet med de første dage, så er det nu, du skal komme til Stensballegaard. Og når du nu er her, så kom og hep på Patrick O’Neill. Prisen er 399 kroner og inkluderer frokost. Læs mere om det her.

Semifinalerne spilles fra kl. 08.00, mens der er bronzekamp og finale umiddelbart bagefter.

Du finder livescoring og resultater her.

Comments are closed.