Lyngbygaard Golf lægger i 2015 for første gang græs til ECCO Tour golf, når Northside Charity Challenge rammer Østjylland i maj.

Byd på en Company Day på Lyngbygaard Golf og meget mere på NorthSide Charity Challenge auktionen ved at klikke på billedet.

Nu kan du støtte et godt formål, mens du køber den perfekte Company Day på Lyngbygaard Golf for 6 personer.

NorthSide Charity Challenge auktionen har i denne uge hammerslag på et bredt spænd af interessante produkter, heriblandt en golfdag på Lyngbygaard Golf, som du kan sikre dig selv eller dit firma.

Lyngbygaard Golf samt Thomas Nørret og Christoffer Lange vil gerne være med i indsamlingen til NorthSide Charity Challenge og håber at finde den rette køber til dette eksklusive tilbud.

Din dag inkluderer:

  • Morgenbuffet for 6 personer 
  • Undervisning og clinic på Driving Range v. Thomas Nørret og Christoffer Lange.
  • Greenfee for 6 personer, hvor TN og CL spiller med.
  • Frokost for 6 personer inkl. øl el. vand.
  • Tid til snak og afrunding samt besvarelse af eventuelle spørgsmål til TN og CL

– Vi håber, at pakken er attraktiv for både virksomheder og for ivrige golfspillere, som ønsker en rigtig eksklusiv dag på en af Danmarks bedste golfbaner, siger Thomas Nørret fra Lyngbygaard Golf.

– Med både undervisning, golf, mad og en masse mulighed for indblik i golfverdenen, så mener vi, at vi har sat en super interessant pakke sammen. Vi håber, at der sidder en masse interesserede golfspillere og virksomheder, og at vi på den måde kan få hævet præmiesummen ved NorthSide Charity Challenge yderligere, mens vi sender en masse penge afsted til de hjemløse i Aarhus, slutter den tidligere European Tour spiller, Thomas Nørret.

Når du byder på den eksklusive Company Day på Lyngbygaard Golf støtter du desuden de hjemløse i Aarhus samt præmiesummen ved NorthSide Charity Challenge.

Du byder på en Company Day på Lyngbygaard Golf og en række andre produkter her

Comments are closed.