peterlarsenI 2013 vil Peter Larsens Kaffe være at finde i sponsorporteføljen hos ECCO Touren. Det populære brand, der leverer totalløsninger inden for kaffe, vil bruge ECCO Touren til at brande sine produkter yderligere.

Firmaet, der er selvproklameret ”Danmarksmester” i bønnekaffe, har i mere end 100 år produceret bønnekaffe til danske købmænd. Hvorvidt det er disse købmænd, der nu kan se frem til en invitation til ECCO Tour Pro-Ams med Peter Larsens Kaffe, er endnu uvist, men Thomas Perigaard afslører, at der er flere årsager til at indgå ECCO Tour sponsoratet.

– Vi kommer til at bruge ECCO Touren til at brande Peter Larsens Kaffe. Vi vil i løbet af sæsonen medbringe en række gæster, som vi ønsker at tage os ekstra godt af, men samtidig ser vi også frem til at netværke med de andre sponsorer, fastslår Thomas Perigaard, der er salgschef hos Peter Larsens Kaffe A/S.

Foruden kaffebønner sælger Peter Larsens Kaffe også brygudstyr og kaffeautomater, ligesom firmaet også forhandler te, kakao og meget mere.

Du kan finde mere om Peter Larsens Kaffe på deres hjemmeside.

Website: www.peterlarsenskaffe.dk

Tagged with:
 

Comments are closed.