Kvalifikation til Mercedes-Benz Matchplay koster kun 100 euro. Vil du prøve lykken?

Kvalifikation til Mercedes-Benz Matchplay koster kun 100 euro. Vil du prøve lykken?

Kære Golfklub.

Har I nogle divisionsspillere, der vil prøve lykken mod Skandinaviens elite i årets største hulspilsturnering, så er det nu, I skal hive dem i ørerne.  Nu har de muligheden for at slå igennem på højeste niveau i Danmark uden at være medlem af ECCO Touren, som håber på klubbernes hjælp.

Du kan hjælpe ECCO Touren med at gøre turneringen til et af fremtidens absolutte højdepunkter i dansk golf ved at sende de bedste elitespillere fra netop din klub.

Har din klub en stjerne i svøb?
Den 25. juni spilles kvalifikation til Mercedes-Benz Matchplay – by Ejner Hessel på Stensballegaard Golf. Der kæmpes om 16 pladser til hovedturneringen, hvor 48 seedede spillere vil stå klar til at dyste i den stort opslåede hulspilsturnering. Hulspilsturneringen er en fantastisk mulighed for at prøve kræfter med Skandinaviens golfelite i en matchform, hvor rutine, frækhed, selvtillid og marginaler betyder, at ALT KAN SKE. Så har din golfklub et par talenter i svøb, eller et par gamle rutinerede pro’er, så er det nu, de skal prøve lykken, og tilmelding lukker den 12. juni kl. 12.00

Entry fee til kun 100 euro
Prisen for at deltage i kvalifikationen er blot 100 euro og giver spillerne en prøverunde samt en plads i kvalifikationen den 25. juni. Kvalifikationen er 18 hullers slagspil, hvor de 16 bedste går videre til hovedturneringen, hvor præmiesummen er på hele 375.000 kroner. Her skiller tre dages golf og seks “knock out” runder de 64 startende fra førstepladsen på hele 75.000 kroner og en fremtidig top-kategori på ECCO Touren.

Prisen for at være med i hovedturneringen er 225 euro, hvorfor de 16 kvalificerede spillere fra kvalifikationen vil blive pålagt en ekstra udgift på 125 euro. Til gengæld vil de være sikret 150 euro i præmiepenge, selvom de skulle tabe i første runde af hulspilsturneringen. Læs mere om turneringen og pengepræmier her.

Amatører kan som i alle andre ECCO Tour turneringer ikke vinde penge, men er som altid meget velkommen til at deltage. Det er stadig en en helt unik mulighed for at prøve kræfter med de store drenge og skabe et navn for sig selv på den danske golfscene.

Fra ECCO Tourens side, ved man godt, hvad man gerne vil have ud af turneringen.

Turneringen kan skabe en kæmpe-sensation
– Vi håber, at den her kvalifikation vil få stor opmærksomhed i Danmark, og vi håber, at rigtig mange håbefulde amatører og professionelle vil give kvalifikationen ”et skud i bøssen”. Det koster kun 100 euro at deltage i kvalifikationen, så går det helt galt, har man fået en prøverunde og en turneringsrunde under rigtigt professionelle forhold, forklarer Brian Vester fra ECCO Touren.

– Vi håber meget på, at et par ukendte navne vil blande komme videre fra kvalifikationen og ind i hovedturneringen og skabe et par sensationer. ”Eventyret” om den ukendte golfspiller, der går hele vejen, kunne være rigtig sjov. Vi har jo alle sammen set Tin Cup, uddyber Brian Vester, der også mener, at netop den her turnering giver andre spillere end normalt en chance for at kravle helt til tops.

– Derfor håber vi, at alle danske golfklubber vil sende deres bedste elitespillere – både amatører og professionelle afsted til kvalifikationen. På den måde kan vi på sigt gøre Mercedes-Benz Matchplay – by Ejner Hessel til en af Danmarks absolut største årlige golfevents.

Mercedes-Benz Matchplay på Stensballegaard er én af årets helt store begivenheder. Der vil blandt andet stå store Mercedeser med chauffører til rådighed for spillerne mellem hotellet og banen. Så vil man have en helt unik golfoplevelse og måske få sit store gennembrud, så skal man tilmelde sig Mercedes-Benz Matchplay.

Sidste tilmelding til turneringen er onsdag den 12. juni kl. 12.00.

Du kan læse meget mere om regler for kvalifikation her, ligesom du finder link til tilmelding her.

Har du nogen spørgsmål til ovenstående, så kan du kontakte Marianne Bryld på mb@golfpromote.dk.

På forhånd tak.

 

Comments are closed.