Rasmus Hjelm var i førerbolden ved Landskrona Masters 2013, men tabte pusten på finaledagen. Får han revanche i 2014?

Rasmus Hjelm var i førerbolden ved Landskrona Masters 2013, men tabte pusten på finaledagen. Får han revanche i 2014?

Gennem december vil ECCO Touren åbne en låge  i ECCO Tour kalenderen hver dag.

Via ECCO Tour Julekalenderen, vil vi løfte sløret for samtlige turneringer på ECCO Tour kalenderen 2014, og tilmed løbende inkludere en række spændende overraskelser og konkurrencer. Derfor håber vi, at du vil læse med hver dag.

Låge nr. 6. Fra 20. – 22. maj vender ECCO Touren tilbage til Sverige og Landskrona Golfklub for at spille Landskrona Masters.

For Rasmus Hjelm er gensynet med Landskrona Golfklub en kærkommen chance for at revanchere sig på banen, hvor han kunne have hevet sejren hjem i 2013. I stedet fik han husets bedste pladser til en rutineret svenskers opvisning på finaledagen.

– Jeg glæder mig til at komme tilbage og få min revanche. Jeg har vist rigtigt gode takter på den bane de sidste par år, så den må passe mig godt. Jeg tror, at nøglen er at kende sin besøgelsestid på par 5 hullerne og sørge for, at man er mange under par på dem i løbet af ugen, forklarer Rasmus Hjelm.

– Det er en meget tilgængelig bane med en masse birdiechancer, men samtidig er der ofte en del vind, der kan drille, og så spiller den pludselig ikke så nemt. Greens er gode men svære og har en del grain i sig, forklarer Rasmus Hjelm positivt om Landskrona Golfklub, hvor han sidste år missede sejren, selvom han længe lå til at vinde Landskrona Masters.

– Jeg var rigtigt godt spillende sidste år, men på finaledagen, manglede jeg lidt marginaler med putteren, forklarer Rasmus Hjelm, der glæder sig til at komme tilbage til Landskrona.

– Jeg glæder mig til at komme tilbage, og så ser jeg frem til at putte godt i sidste runde, for det var dér, det gik galt sidste år (red. i maj). Sidste års vinder, Tony Edlund, puttede fænemonalt på sidstedagen, og havde virkelig ”tur i den”, så det kunne jo passende være min tur til at prøve det i 2014, slutter Rasmus Hjelm fra sin træningslejr i Spanien.

Selvom Rasmus Hjelm sluttede med en birdie på sidste hul i 2013, så faldt han tilbage som nummer ni. Dermed blev han blot tredje bedste dansker ved Landskrona Masters efter Nicolaj Norman Hansen og André Kasprzak.

Du finder slutresultatet ved Landskrona Masters 2013 her.

Landskrona Masters spilles som en joint event mellem ECCO Tour og Nordea Tour fra 20. – 22. maj 2014.

Konkurrence: Hver dag frem til jul udlodder ECCO Tour et dusin Srixon Z Star bolde i en konkurrence på Facebook. Du finder dagens konkurrence her. 

Skriv dit svar under artiklen her eller på Facebook senest i morgen kl. 11.59. Der trækkes lod mellem de rigtige svar, og vinderen får et dusin Srixon Z Star bolde. Alle der svarer rigtigt deltager automatisk i lodtrækningen om et par ECCO sko den 24. december. Held og lykke.

Svarer du her på siden, skal du huske at skrive dit fulde navn samt dit svar. Vinderen offentliggøres både nedenfor og på Facebook.

Dagens konkurrence: Hvem blev bedste dansker ved Landskrona Masters i 2013?

Comments are closed.