Rasmus Hjelm var i førerbolden ved Landskrona Masters, men tabte pusten på finaledagen. Får han revanche ved Bravo Tours Open?

Rasmus Hjelm var i førerbolden ved Landskrona Masters, men tabte pusten på finaledagen. Får han revanche ved Bravo Tours Open?

Rasmus Hjelm missede i sidste uge sejren på ECCO Touren, hvor han førte inden finalerunden. Aalborg-spilleren er klar igen i denne uge, hvor Bravo Tours Open skal give ham oprejsning.

Rasmus Hjelm skal fra torsdag igen dyste mod feltets øvrige 155 spillere, når ECCO Touren i denne uge gæster Nivå Golf. Efter en stor skuffelse ved Landskrona Masters for blot fem dage siden, bliver Bravo Tours Open en kærkommen og hurtig mulighed for at revanchere sig.

Skal udnytte det gode spil
– Det kan man godt sige, griner Rasmus Hjelm tørt da spørgsmålet om, hvorvidt han de sidste dage har følt sig skuffet ovenpå den resultatmæssige nedtur i sidste runde af Landskrona Masters, hvor han byttede førstepladsen ud med en niendeplads.

– Når man fører en turnering inden sidste runde, er det naturligvis skuffende at smide det væk og kun blive nummer ni. Specielt når man virkelig følte, at man havde styr på spillet, forklarer Rasmus Hjelm og fortsætter;

– Naturligvis kan man glæde sig over, at man føler, at man spiller godt, men før eller siden er man også nødt til at omsætte det gode spil til gode resultater. Og det føler jeg virkelig ikke, at jeg har fået gjort i år, uddyber Hjelm.

Hjelms gode spil har i denne sæson på ECCO Touren, i flere situationer bragt ham tæt på sejren. Derfor er det også primært positive tanker, der florerer hos den 28-årige Valby-bosiddende nordjyde.

– Jeg glæder mig til at komme i gang igen, og jeg tror naturligvis på, at jeg igen kan blande mig i toppen. Jeg er fortsat positiv, og jeg må forblive tålmodig, slår Rasmus Hjelm fast.

Netop den optimisme er også delvist årsagen til, at Hjelm i denne uge vælger at spille på ECCO Touren, selvom han faktisk var inde på Challenge Touren. Dog afslører Hjelm, at han fortsat vil give Challenge Touren ”et skud i bøssen”, hvis han kommer ind de kommende uger.

– Jeg kunne sagtens ende med at satse 100 procent på ECCO Touren i 2013, og det vil de kommende uger lidt bestemme. Hvis jeg kommer ind på Challenge Touren, så vil jeg nok give det chancen. Jeg føler mit spil er til et rigtigt godt resultat – også på Challenge Tour niveau -, og kan jeg få det, så kan det skabe et fantastisk fundament for fremtiden, slutter Rasmus Hjelm.

Feltets duks på nyt græs
Du kan følge Rasmus Hjelm i sin kamp mod den nordiske elite, når feltets 156 spillere slår ud fra torsdag morgen. Blandt de øvrige profiler kan nævnes Richard Pettersson, Jeff Winther, Mads Vibe-Hastrup, Daniel Løkke, Patrick Sjöland og et væld af store nye navne. Nummer et på Nordic Golf League Ranking, Jesper Kennegård, er ikke i feltet, da han tirsdag morgen fik adgang til Nordea Masters på Europatouren i stedet.

Du kan i løbet af onsdag finde odds på Bravo Tours Open her.

Teetimes og livescoring for Bravo Tours Open finder du her.

 

Comments are closed.