Jeff Winther vinder Bravo Tours Open 2013 i samlet 16-under-par.

Jeff Winther vinder Bravo Tours Open 2013 i samlet 16-under-par.

Gennem december vil ECCO Touren åbne en låge  i ECCO Tour kalenderen hver dag.

Via ECCO Tour Julekalenderen, vil vi løfte sløret for samtlige turneringer på ECCO Tour kalenderen 2014, og tilmed løbende inkludere en række spændende overraskelser og konkurrencer. Derfor håber vi, at du vil læse med hver dag.

Låge nr. 5. I 2014 er Bravo Tours Open igen at finde i ECCO Tour kalenderen, og igen afvikles den på Nivå Golf. Med en række forbedringer de sidste fire-fem år på Nivå Golfs anlæg, har fokus i 2013, ligesom det vil være i 2014 været på at skabe hyggeligere rammer i og omkring klubuset.Og dermed er der endnu engang lagt op til en nordsjællandsk golffest på den hyggelige parkbane.

– Vi har haft besøg af ECCO Tour de sidste tre år, så 2014 bliver fjerde gang i streg. Og der er virkelig sket meget med banen undervejs. Derfor har vi det meste af 2013 primært fokuseret på at skabe nogle hyggelige rammer i og omkring klubhuset, forklarer Golf Manager, Peter Jespersen.

– Vi har selv overtaget driften af restauranten, og det betyder, at vi nu har mulighed for selv at præge alle aspekter af de oplevelser, som diverse virksomheder får via deres company days i Nivå Golf, ligesom vi er vært for utallige konfirmationer, fødselsdage, barnedåb og konferencer. Den hygge tror jeg også, at gæsterne til årets ECCO Tour Pro-ams heroppe vil kunne lide, uddyber Peter Jespersen, der dog afslører, at det er hårdt at drive restaurant.

– Det har taget meget tid, og vi har brugt mange resurser på at skabe en fantastisk stemning heroppe. Og heldigvis har vi nu fundet den helt rette person, der kommer til at være restaurantens holdepunkt i fremtiden, slutter Jespersen med henvisning til Dorthe Landström, der i øvrigt er gift med den kendte golftræner, Magnus Landström, som fortsat underviser flere af Danmarks bedste golfspillere.

Forsvarende mester ser tilbage
Bravo Tours Open på Nivå Golf bød i 2013 på en drabelig afslutning, der sikrede Jeff Winther sin anden ECCO Tour sejr. Det var samtidig turneringen der kickstartede hans sæson, der førte til en plads på Challenge Touren i 2014. Du kan se et resumé af turneringen nederst i artiklen.

Jeff Winther sænkede et putt på ca. seks meter på 18. og sidste hul som modsvar på den imponerende 62’er, 10 under par, der ellers havde sendt Kristian Grud i spidsen for turneringen, inden Jeff Winther marcherede op ad 18. fairway.

– Det var en virkelig fed turnering for mig, fortæller Jeff Winther.

– Det blev starten på et rigtigt godt år, og faktisk var det meget symbolsk, at det var et godt putt på sidste putt, der sikrede mig sejren, for jeg puttede virkelig godt resten af sæsonen, uddyber Winther, der nød at vende retur til den bane, hvor han tidligere arbejdede som greenkeeper.

– Det er en hyggelig bane, med masser af birdie-muligheder. Og kombineret med gode greens, som de altid har, er det grunden til, at der ofte bliver skudt lavt på Nivå Golf, slutter Winther om den bane, hvor Jens Dantorp i 2011 gik en vanvittig 59’er, og hvor Lars Johansen i 2013 satte verdensrekord med hele ni birdies på stribe fra hul to til hul 10. En verdensrekord som han dog deler med Mark Calcavecchia.

Mens ECCO Tour feltet gør klar til en rekordstor og pengestærk sæson på ECCO Touren, så arbejder Jeff Winther benhårdt på at gøre sig klar til karrierens første sæson på Challenge Touren, hvor han tilslutter sig danske navne som Jeppe Huldahl, Mark Haastrup og Thomas Nørret.

Mens Jeff Winther ikke længere er at finde i feltet, så vil Bravo Tours Open 2014, der løber af stablen fra 08. – 10. maj, med statsgaranti byde på et 156 mand stort felt. Som den første af i alt otte turneringer i 2014, afvikles den nemlig som en joint event med Nordea Touren.

Du kan se den dramatiske afslutning på Bravo Tours Open på Nivå Golf 2013 nedenfor. 

Konkurrence: Hver dag frem til jul udlodder ECCO Tour et dusin Srixon Z Star bolde i en konkurrence på Facebook. Du finder dagens konkurrence her. 

Skriv dit svar under artiklen her eller på Facebook senest i morgen kl. 11.59. Der trækkes lod mellem de rigtige svar, og vinderen får et dusin Srixon Z Star bolde. Alle der svarer rigtigt deltager automatisk i lodtrækningen om et par ECCO sko den 24. december. Held og lykke.

Svarer du her på siden, skal du huske at skrive dit fulde navn samt dit svar. Vinderen offentliggøres både nedenfor og på Facebook.

Dagens konkurrence: Hvilken ECCO Tour spiller gik i 2011 59 på Nivå Golf?

 

Comments are closed.