Morten Ørum Madsen fører efter første runde af ECCO Spanish Open 2013

Morten Ørum Madsen fører efter første runde af ECCO Spanish Open 2013

Efter første runde af ECCO Spanish Open vejrer dannebrog lystigt i toppen af leaderboardet på ECCO Touren.

Morten Ørum Madsen fører an sammen med André Kasprzak fra Sønderjyllands Golfklub, mens der også blev plads til en svensker og en nordmand helt i front.

Længe lignede det en ren dansk opvisning på La Manga Clubs to baner, men mod slutningen faldt flere af danskerne tilbage. Anders Schmidt Hansen, Nikolaj Erland Nissen og Mads Kristensen måtte alle noteres sig mørkeblåt på scorekortet mod slutningen, og dermed tog de afsked med den midlertidige førsteplads.

Sammen med Morten Ørum Madsen og André Kasprzak på en delt førsteplads ligger den norske amatør, Andreas Halvorsen og svenske Filip Brattse. Mens det var forventeligt, at Morten Ørum Madsen ville kigge frem må det i særdeleshed siges at være en overraskelse, at Halvorsen og Brattse ligger i toppen. André Kasprzak kommer direkte fra en 14. plads ved Mediter Real Estate Masters i sidste uge, og ser ud til at bygge videre på den gode sæsonstart.

På femtepladsen ligger svenske Joakim Rask, der lod en hole-in-one på dagens andet hul bane vejen for sin runde i to-under-par. Sammen med Rask i to-under ligger blandt andre den danske Europatour-spiller, Lasse Jensen, der benyttede sin ufrivillige friuge på Europatouren til at lægge vejen forbi ECCO Tourens Winter Series.

Lucas Bjerregaard ligger nummer 10 efter første runde, på en dag hvor scoren kunne have været meget lavere. 10. pladsen deler han med blandt andre nummer to fra Mediter Real Estate Masters, Tapio Pulkkanen og danske Mads Kristensen, der så småt begynder at vise prøver på sit store potentiale.

Også JB Hansen, Jesper Thuen og Thomas Nørret holdt sig inde i kampen om ECCO Spanish Open efter de første 18 huller, der atter spillede svært på grund af en frisk vind over La Manga Clubs anlæg.

Du finder link til stillingen efter første runde af ECCO Spanish Open her.

 

Comments are closed.