Tony Edlund

Tony Edlunds 66’er giver ham føringen efter første runde af Landskrona Masters 2013

Der er baghjul til både danskerne og de unge nordiske talenter ved Landskrona Masters, hvor en rutineret svensk ræv har lagt sig i front. Nicolai Norman Hansen er bedste dansker, mens Steen Tinning og de øvrige profiler holder sig inde i kampen.

Tony Edlund kom banen rundt i fem-under-par, hvilket under de efterårslignende betingelser var nok til en delt førsteplads med landsmændene, Kalle Andersson og Niclas Johansson. 40-årige Edlunds runde kom ligesom Anderssons i hus efter en runde med fem birdies og stabile 13 pars.

Danske Nicolaj Norman Hansen markerer sig endnu engang i denne sæson flot og er bedste dansker efter første runde. 67 slag og en runde i fire-under-par placerer Ikast-spillerne på en fjerdeplads efter første runde af Landskrona Masters. Norman Hansen fik sit gennembrud ved Freja Championship for tre uger siden, da han var i førerbolden på finaledagen på Hmmerland Golf & Spa Resort og er igang med at vise, at det ikke var en enlig svale.

Lige efter Nicolaj Norman Hansen i stillingen på en delt femteplads ligger Kristian Nielsen samt en skræmmende gruppe af svenskere på lur. Stærke navne som Gustav Adell, Joakim Rask, Alexander Björk, Richard Pettersson og Robin Wingårdh. Sidstnævnte tog sig mandag kærligt af kvalifikationsturneringen til Nordea Masters på Europatouren.

Wingårdh udråbes af mange som et af de helt nye svenske håb, og den tidligere amerikanske college-spiller, er sågar blevet rost voldsomt af selveste Arnold Palmer. Det skal blive spændende at se, hvad han kan gøre i sin kamp mod Europatour-stjernerne, når disse gæster Nordea Masters fra torsdag i næste uge.

Steen Tinning, der inden turneringer meldte ud, at topformen og næste sejr kunne være lige på trapperne, kæmpede sig efter en dobbeltbogey på dagens syvende hul tilbage til to-under-par, og det placerer den tidligere Europatour-vinder på en delt 11. plads. Den deler han med blandt andre Jesper Kennegård, André Kasprzak og Rasmus Hjelm, der også ligner en spiller, der for alvor er ved at være i form.

Dagen bød desuden på en Hole-in-One til Niklas Nørgaard Møller, der sluttede sin runde af med et “es” på banens 18. og sidste hul.

Du finder stillingen i Landskrona Masters her.

Vil du se odds og spille på Landskrona Masters, kan du gøre det her.

 

Comments are closed.