Jesper Billing (tv.) og Jacob Glennemo kæmpede til det sidste for sejren i FREJA Final 4Four 2014. Glennemo trak det længste strå til sidst.

Jesper Billing (tv.) og Jacob Glennemo kæmpede til det sidste for sejren i FREJA Final 4Four 2014. Glennemo trak det længste strå til sidst.

ECCO Tourens og Nordic Golf Leagues nye finalesatsning i 2014, FREJA Final 4Four, blev en stor succes. Derfor er konceptet igen en del af 2015 kalenderen – dog med enkelte modifikationer.

ECCO Tour julekalender
Hver dag frem mod juleaften, kan du læse spændende nyt omkring 2015-sæsonen, mens du ligeledes hver dag kan vinde præmier på ECCO Tourens Facebook-side. Se alle tidligere vindere her.

Stort drama ved FREJA Final 4Four
I 2014 udspillede sig i toppen af Nordic Golf League et forrygende drama, da Jacob Glennemo og Jesper Billing, der gennem hele året havde presset hinanden til gentagne topresultater, kæmpede til sidste hul i FREJA Final 4Four. En indlagt finaleserie, der via et unikt og eksklusivt ur fra Maurice Lacroix skulle presse de førende spillere til at yde deres bedste mod slutningen af sæsonen.

Samtidig havde FREJA Final 4Four til hensigt at give spilerne en sidste mulighed for at nulstille regnskabet for sæsonen og kæmpe med om den “indlagte finalesprint”.

Og FREJA Final 4Four blev præcis det, man knapt havde turdet håbe på. Jacob Glennemo løb med sejren i FREJA Final 4Four, da Jesper Billings birdieputt på sæsonens absolut sidste Nordic Golf League hul, sneg sig tæt forbi hullet, og dermed vandt sympatiske Glennemo det eksklusive Masterpiece Mysterious Seconds ur fra Maurice Lacroix.

FREJA Final 4Four 2015 i tal

Jacob Glennemo løb med sejren i FREJA Final 4Four 2014. Finaleformatet fortsætter i 2015.

Jacob Glennemo løb med sejren i FREJA Final 4Four 2014. Finaleformatet fortsætter i 2015.

Der er ikke foretaget nævneværdige ændringer i forhold til FREJA Final 4Four 2015. Finaleserien løber således over følgende fire events i ugerne 38 – 41:

  • Danæg PGA Championship – Skjoldenæsholm Golf Center (144 spillere)
  • FREJA Final 4Four II – TBA Sverige (108 spillere)
  • Race to Himmerland – Himmerland Golf & Spa Resort (72 spillere)
  • Nordea Tour Final – TBA Sverige (36 spillere)

Således er blot 144 på GolfBox Nordic Golf League Ranking i 2015 kvalificeret til FREJA Final 4Four, der begynder med Danæg PGA Championship fra 17. – 19. september, og altså slutter med den intense finale i Sverige fra 9. – 11. oktober. Der er lagt i kakkelovnen til fire rigtigt spændende uger for ECCO Tour eliten.

FREJA Final 4Four er, som navnet antyder, sponsoreret af transport og logistikfirmaet, FREJA. Og det ambitiøse transportfirma er stolte over den præmie, der nu stilles spillerne i udsigt mod slutningen af sæsonen. FREJA direktør, Jørgen Hansen har udtalt:

Maurice Lacroix er et godt match
– Det havde været nemt at vælge et Rolex ur, men det går alle de andre jo med. FREJA gør gerne en del for at skille os ud på alle områder. Vi vil gerne være kendt for seriøsitet, høj kvalitet, og punktlighed. Hvis alle blot gjorde som de plejer, havde vore kunder jo valgt de af vore kolleger, der har været i branchen i mere end 100 år, fortæller altså FREJA direktør, Jørgen Hansen.

– Hos producenten Maurice Lacroix i Schweiz, har vi fundet et ur og et design, med garanti for kvalitet og ekslusivitet, som vi vil være stolte over at overdrage til en “upcoming star” på ECCO Tour. Og det er præcis sådan både vi og Maurice Lacroix opfatter os selv, så der er på alle måder et godt match, slutter Jørgen Hansen.

FREJA Final 4Four en kæmpesucces
Og FREJA Final 4Four 2014 var en kæmpesucces, og fra ECCO Tourens side, ser man frem til den fremtidige udvikling og etablering af konceptet.

– Ofte tager sådanne koncepter lidt tid at integrere og tilpasse, så det sidder lige i skabet. I forhold til at denne sæson var den første, hvor vi indførte FREJA Final 4Four, så var det en kæmpe succes. Der blev snakket om det undervejs, og det fik helt klart spillerne til at præstere deres ypperste mod slutningen af sæsonen – også selvom de allerede var sikre på European Challenge Tour fra 2015, siger ECCO Tour ejer, Flemming Astrup.

FREJA Final 4Four resultatet for 2014 kan findes her.

Konkurrence:

Hver dag frem til juleaften kan du vinde præmier ved at deltage i en konkurrence på ECCO Tourens Facebook side. Du finder altid informationer om den nyeste konkurrence øverst på Facebooksiden. Deltag her.

Se alle tidligere vindere her.

 

Comments are closed.