I samarbejde med Bravo Tours præsenterer vi her en række fantastiske golftilbud til dig der savner at spille golf.

I samarbejde med Bravo Tours præsenterer vi her en række fantastiske golftilbud til dig der savner at spille golf.

I et samarbejde med Tourens officielle golfrejse-partner, Bravo Tours, har vi her en række tilbud til dig, der savner at spille golf. Mallorca samt Belek i Tyrkiet er destinationerne, og du vælger selv, hvornår du vil rejse.

Selvom vinteren er ualmindelig mild i Danmark i år, så er golfvejret stadig bedre, hvis man rejser nogle timer sydpå til enten Mallorca eller til Belek i Tyrkiet. Bravo Tours har linet en række tilbud op, som du finder her.

Mallorca
Mallorca er måske verdens smukkeste ferieø, og så er det et sandt paradis for golfspillere. En række lækre baner, der ligger indenfor kort afstand af hinanden gør golfoplevelsen så fantastisk, at Mallorca er blevet Bravo Tours mest populære golfrejsemål.

Rejser til Mallorca i denne omgang ligger fra 4.998 kroner og giver dig en hel uge på ferieøen. Læs mere om rejsedatoer, pris og hotel her.

Start sæsonen med golf i Belek. Den perfekter golfdistination - specielt hvis ikke alle i familien spiller golf.

Start sæsonen med golf i Belek. Den perfekter golfdistination – specielt hvis ikke alle i familien spiller golf.

Belek
Når man flyver henover Belek, ser man grønne golfbaner med små velanlagte søer så langt, øjet rækker. Beliggenheden ved den indtagende kystlinje gør dette skue fantastisk smukt. Bravo Tours byder velkommen til enhver golfspillers drømmedestination. Og rejs roligt med din partner eller venner, som (endnu) ikke spiller golf. Vi lover dig, at du ikke får ballade! For med skønne strande, smukke bjerge og lækre restauranter bliver alle glade i lille skønne Belek.

Rejser til Belek ligger fra 5.998 kroner for en hel uge. Du kan læse mere om hotel, priser og rejsetider her.

Denne mail og ovenstående tilbud er lavet i samarbejde med Bravo Tours, ECCO Tourens trofaste og officielle golfrejsepartner. Ved spørgsmål, booking og lign. rettes henvendelse til Bravo Tours.

Find ovennævnte tilbud her.

Tagged with:
 

Comments are closed.