Lasse Jensen vandt sidste år Race to Himmerland

Lasse Jensen vandt sidste år Race to Himmerland

Torsdag indledes årets helt store ECCO Tour finale, når traditionsturneringen, Race to Himmerland, indledes.

450.000 kroner skal fordeles over de 72 kvalificerede professionelle, mens scenen desuden er sat til underholdning, ECCO Tour awards og meget mere.

Som altid afvikles turneringen som en pro-am, hvor hver pro får selskab af en amatør, hvilket gør turneringen til noget helt særligt for både amatører og professionelle.

Rasmus Hjelm jagter vigtigt resultat
Race to Himmerland er årets helt store finale på den danske ECCO Tour. Kun de 72 bedste spillere på Nordic Golf League er kvalificeret, og med hele 450.000 kroner i præmiesum, kan der for alvor rykkes rundt på de fem pladser på GolfBox Nordic Golf League Ranking, som næste år får adgang til European Challenge Tour.

Her ligger danske Rasmus Hjelm inden denne uge ligger nummer seks kun 17 euro fra den vigtige femteplads.

– Jeg glæder mig. Jeg spiller ofte godt her i Himmerland, så jeg skal bare ud og lave et godt resultat, så jeg kan kravle ind i top 5, siger Rasmus Hjelm til ECCO Touren.

– Spillet sidder som det skal, og det har været rigtigt godt de sidste uger. Jeg puttede ikke godt i Sverige i sidste uge, men jeg har det rigtigt godt med greens her i Himmerland, så jeg håber, at jeg kan rulle lidt bolde i i denne uge, slutter Hjelm.

I 2013 gæstede ECCO Tour Himmerland Golf & Spa Resort hele tre gange, og alle tre gange sluttede Rasmus Hjelm i top 10. Senest viste Rasmus Hjelm sin kunnen på anlægget under Made in Denmark, hvor han klarede cuttet i det stærke felt.

Foruden Rasmus Hjelm skal profiler som Peter Vejgaard, Christian Gløët, Kasper Estrup og Mads Søgaard også forsøge at sætte punktum for en flot ECCO Tour sæson.

Blandt favoritterne til Race to Himmerland er åbenlyst Jesper Billing og Jacob Glennemo, mens også Steven Jeppesen ser formstærk ud. 

Du kan se starttider og livescoring her.

Carsten Griner Johansson vandt Backtee Race to Himmerland Pro/Am sammen med sin makker, Anton Wejshag.

Carsten Griner Johansson vandt Backtee Race to Himmerland Pro/Am sammen med sin makker, Anton Wejshag.

Amatører klar til Danmarks fedeste golfoplevelse
Mens Race to Himmerland på Himmerland Golf & Spa Resort for de professionelle er finalen på ECCO Tour og næstsidste turnering på årets Nordic Golf League og dermed også FREJA Final 4Four, så er Race to Himmerland også noget helt særligt, for de fremmødte sponsorer og amatører, der deltager i turneringen.

Side om side med de professionelle går de tre dage i møde med golf fra øverste hylde, og hvad der ellers hører til en tre-dage lang golffest. Sidste år henrykkede Shu-Bi-Dua, og i år er sløret endnu ikke løftet for underholdningen.

Hvert hold bestående af en professionel og en amatør spiller om en række store præmier, og også her kan du følge med LIVE på nettet fra torsdag morgen. Du finder link her.

Allerede onsdag aften indledes Race to Himmerland, når dørene åbnes til ECCO Tour Awards. Du kan følge med på vores Facebook-side, hvor du allerede nu kan gætte på, hvem der bliver Player of the Year og Rookie of the Year. Gå til ECCO Tour Facebook her.

 

Comments are closed.