Her ses Thomas Nørret på hul 17 på Green Eagle, sidste gang ECCO Touren lagde vejen forbi det tyske monsteranlæg.

Her ses Thomas Nørret på hul 17 på Green Eagle, sidste gang ECCO Touren lagde vejen forbi det tyske monsteranlæg.

Gennem december vil ECCO Touren åbne en låge  i ECCO Tour kalenderen hver dag.

Via ECCO Tour Julekalenderen, vil vi løfte sløret for samtlige turneringer på ECCO Tour kalenderen 2014, og tilmed løbende inkludere en række spændende overraskelser og konkurrencer. Derfor håber vi, at du vil læse med hver dag.

Låge nr. 12. Efter ECCO Tourens enlige afstikker til De Tusind Søers Land, vender Touren blikket mod Tyskland og en gammel kending, Green Eagle Golf Club i Hamborg, hvor Andreas Hartø for alvor brød igennem ved ECCO Tour Championship i 2010.

Her afvikles fra den 01. – 03. august nemlig næste runde på ECCO Touren. Og som turneringens titel, Made in Denmark European Tour Qualifier, afslører, så fungerer turneringen ligeledes som kvalifikation til Made in Denmark på Himmerland Golf & Spa Resort. På mere end en måde endda.

Sådan kommer man til Made in Denmark
Top 3 på Green Eagle får en invitation til Made in Denmark, og det samme er tilfældet for Top 3 på ECCO Tourens rangliste, Race to Himmerland, hvor Green Eagle er sidste tællende turnering inden Made in Denmark. Dermed får hele seks ECCO Tour spillere altså adgang til Made in Denmark. (Besøg Made in Denmark website)

– Det er et spændende format. Formålet med at tage til Tyskland og afvikle kvalifikationen til Made in Denmark er, at man på den måde kan få markedsført Made in Denmark i Tyskland, forklarer ECCO Tour ejer, Flemming Astrup.

– Tyskland er et kæmpe marked, og det er et meget interessant marked at få åbnet op i forhold til tilskuere, når Made in Denmark løber af stablen fra 14.-17. august. Og Green Eagle Golf Club er et fantastisk monsteranlæg, så på alle måder, bliver det stort at komme tilbage til Hamborg, slutter Flemming Astrup.

Andreas Hartø: Glemmer aldrig Green Eagle
Det er ikke første gang, at ECCO Touren besøger Green Eagle Golf Club. Seneste besøg var, da ECCO Tour Championship i 2010 prøvede kræfter med den svære bane, hvor Andreas Hartø for alvor brød igennem. Hovedpersonen selv glemmer derfor aldrig Green Eagle Golf Club.

– Det er klart en bane og et sted, der betyder enormt meget for mig. Det var der, min karriere, helt uventet, startede. Jeg husker så mange ting fra den uge. En masse af de slag, jeg slog, kan jeg stadig se for mig, og når jeg fortæller folk om den uge, så får jeg stadig gåsehud, fortæller Andreas Hartø, der er i gang med sine tredje sæson på Europatouren.

Green Eagle Golf Club har ry for at kunne sættes vanvittigt svært op, og med sine mere end 7.200 meter, så rangerer banen i Top 10 over verdens længste golfbaner, så det kræver det ypperste af feltet.

– Det er en lang bane, der virkelig tester det lang spil. Samtidig er greens enormt store og kuperede, så det nytter ikke noget ”bare” at ramme greens. Man skal også putte godt. Jeg tre-puttede ikke en eneste gang hele den uge, så det må være opskriften, forklarer Andreas Hartø fra Sydafrika.

Made in Denmark European Tour Qualifier spilles på Green Eagle Golf Club fra 01.-03 august 2014 og har en præmiesum på 375.000 kroner. Har du lyst til at prøve lykken, så tilmeld dig på ECCO Tourens hjemmeside, www.eccotour.org.

Konkurrence: Hver dag frem til jul udlodder ECCO Tour et dusin Srixon Z Star bolde i en konkurrence på Facebook. Du finder dagens konkurrence her. 

Skriv dit svar under artiklen her eller på Facebook senest i morgen kl. 11.59. Der trækkes lod mellem de rigtige svar, og vinderen får et dusin Srixon Z Star bolde. Alle der svarer rigtigt deltager automatisk i lodtrækningen om et par ECCO sko den 24. december. Held og lykke.

Svarer du her på siden, skal du huske at skrive dit fulde navn samt dit svar. Vinderen offentliggøres både nedenfor og på Facebook.

Dagens konkurrence: Hvem vandt på Green Eagle Golf Club, sidste gang ECCO Touren var på besøg i 2010?

Du kan se afgørelsen af ECCO Tour Championship på Green Eagle Club i 2010 og en meget bevæget vinder her.

Comments are closed.