Forrygende Richard Pettersson fører med tre slag inden finalerunden af Samsø Pro-Am Classic

Forrygende Richard Pettersson fører med tre slag inden finalerunden af Samsø Pro-Am Classic

Christoffer Lange, Daniel Løkke og André Kasprzak skød alle lavt i anden runde af Samsø Pro-Am Classic, hvor de dog fredag skal på jagt efter svenske Richard Pettersson. Pettersson tager et forspring på tre slag med sig til finalerunden, hvor han skal forsøge at hive sæsonens anden ECCO Tour sejr i land.

I skumringen på Samsø sneg Richard Pettersson sig rundt i imponerende syv-under-par, og med sine samlet ni-under-par, er han tre slag foran sin svenske landsmand, Henrik Hilford Brander. Pettersson tillod sig endda at lave dobbelt bogey på vej mod sin flotte 65’er i de skønne golfbetingelser ved Samsø Pro-Am Classic.

Stærk dansk trio jager svensken
Efter de to svenskere følger en skarp dansk trio, der alle benyttede torsdagens runde til at hoppe langt frem i stillingen. André Kasprzak, Daniel Løkke og Christoffer Lange ligger alle i fem-under-par, og altså fire slag efter suveræne Pettersson. Sidstnævnte Christoffer Lange spillede torsdagens runde i hele otte-under-par, hvilket var turneringens bedste score.

Også André Kasprzak, der i år har vist, at man skal vænne sig til at se hans navn på leaderboardet, gik en flot runde torsdag. Fire-under-par, og det kunne endda have været endnu bedre.

André Kasprzak er en del af den danske trio, der fredag skal på svenskerjagt ved Samsø Pro-Am Classic

André Kasprzak er en del af den danske trio, der fredag skal på svenskerjagt ved Samsø Pro-Am Classic

 – Jeg spiller virkelig godt. Jeg er aldrig rigtigt i problemer, og hvis jeg havde haft gang i putteren, havde den været rigtigt lav i dag, forklarer Kasprzak til ECCO Touren. 

 – Det var en rigtig dejlig dag på golfbanen, og jeg tror måske, at det er noget af det bedste golf, jeg nogensinde har spillet. Så det skal jeg bare gøre igen i morgen, opsummerer sønderjyden.

Lokal sejr i stort opslået Pro-Am
Samsø Pro-Am Classic afvikles – som titlen indikerer – som en Pro-Am. Onsdag og torsdag har de professionelle haft selskab af tre amatører, og der har således foruden den professionelle konkurrence også været en indlagt Pro-Am konkurrence, som efter to dages golf fandt sin vinder torsdag aften.

Efter at have haft selskab af Richard Pettersson og nydt godt af hans i alt syv birdies og en eagle, blev årets Pro-Am konkurrence ved Samsø Pro-Am Classic vundet af holdet med feltets absolut længste navn, Lasses Auto og Samsø Tømrerteam og Brundby Hotel.  Tillykke til de hårdtkæmpende amatører, der alle sprudlede i den fantastiske atmosfære, der har kendetegnet årets måske hyggeligste golfturnering.

Fredagens finalerunde af Samsø Pro-Am Classic afvikles uden amatører, og de 38 spillere i den professionelle turnering slår ud fra kl. 07:30.

Du finder stillingen i Samsø Pro-Am Classic her.

Du finder resultatet af amatørernes Pro-Am her.

 

Comments are closed.