Lucas Bjerregaard og caddie, Rasmus Hjelm, ærgrer sig efter hulkant på andet omspilshul ved Willis Masters

Lucas Bjerregaard havde adskillige muligheder for at vinde Willis Masters, men marginaler og et par dårlige slag kostede ham sejren. I stedet kunne Jonathan Åhgren løfte vinderchecken og glæde sig over sejren i Kokkedal Golf Klub.

En føring på to slag før sidste runde var ikke nok for Lucas Bjerregaard i forsøget på at krone en flot sæson med en ECCO Tour sejr ved Willis Masters. Bjerregaard holdt sig ellers fremme dagen lang, og en par på hul 18 var nok for danskeren. Desværre missede han green i højre side, og på den tricky green formåede han ikke at redde sin par. Dermed lå han i samlet fem-under-par side om side med svenske Jonathan Åhgren, og der måtte ekstra huller til.

På de første to ompilshuller var der fordel Lucas Bjerregaard, men på tredje omspilshul gik det galt. Begge spillere missede green, men hvor Åhgren chippede ind til en sikker par, formåede Lucas ikke at komme ind og få sin par. Dermed sejrede Jonathan Åhgren ved Willis Masters.

Lucas Bjerregaard var langt fra eneste skuffede dansker i Kokkedal fredag eftermiddag. Jeff Winther kom fra morgenstunden ud som lyn og torden og med fire birdies på de første fem huller, nåede han en periode helt op på førstepladsen. Bogeys på samtlige fire sidste huller betød dog, at den hård-kæmpende Winther måtte nøjes med en delt femteplads i to-under-par.

Med femtepladsen hiver Winther en pæn portion penge og point i land til Nordic League Golf Ranking, men han havde utvivlsom sat næsen op efter mere.

På tredjepladsen sluttede Knud Storgaard, der heller ikke kunne skjule sin irritation over en dårlig afslutning på en runde, der sagtens kunne have givet ham sejren.

Du finder hele resultat her.

Comments are closed.