Morten Ørum Madsen vandt i 2013 DAT Masters by Visit Tønder på Brundtland Golfcenter. Senere på året fik han sin første sejr på European Tour, da han besejrede Hennie Otto og Charl Schwartzel i en spændende finale.

Morten Ørum Madsen vandt i 2013 DAT Masters by Visit Tønder på Brundtland Golfcenter. Senere på året fik han sin første sejr på European Tour, da han besejrede Hennie Otto og Charl Schwartzel i en spændende finale. Fra onsdag spiller han med ved Jyske Bank PGA Championship by Ejner Hessel.

Morten Ørum Madsen missede i mest ærgerlige stil kvalifikationen til US Open efter omspil. I dag og resten af ugen er Silkeborg-profilen at finde ved Jyske Bank PGA Championship by Ejner Hessel på den danske ECCO Tour, og han vil revanchere sig med det samme.

– Mandag var rigtigt skuffende. Jeg spillede godt og troede, at jeg var klar til US Open. Sky Sports kom og lykønskede mig, men desværre var kvalifikationen ikke helt afsluttet, og da de sidste scorekort kom ind, glippede det, forklarer Morten Ørum Madsen til ECCO Touren fra sin hjemmebane i Silkeborg.

Mens skuffelsen stadig trækker spor i ansigtet, så er Morten Ørum Madsen nu om muligt endnu mere sulten efter at levere et godt resultat i Silkeborg Ry Golfklub.

– Det bliver en rigtig stor uge. Jeg er spændt, og jeg glæder mig faktisk helt vildt. Jeg har i mange år ønsket mig, at der kom en professionel turnering til Silkeborg, og når det nu endelig lykkes, så vil jeg helt sikkert bakke op om det, forklarer European Tour vinderen, som dermed går glip af Nordea Masters i Sverige.

Morten Ørum Madsen spiller onsdag og torsdag i bold med ECCO Tourens førende spiller, Jacob Glennemo med Rasmus Hjelm som tredje mand. Foruden de tre spillere, findes en række andre stærke spillere i feltet, og selvom Morten Ørum Madsen i november satte European Tour stjernerne til vægs i Sydafrika, så bliver turneringen i Silkeborg Ry Golfklub ikke en ”walkover”.

Forventer hård kamp
– Der er rigtigt mange gode spillere i feltet, så jeg skal spille god golf i denne uge. Der er mange, der tror, at man som European Tour spiller ”bare” går ud og vinder på ECCO Touren, men sådan forholder det sig ikke. Faktisk ville en række af disse spillere på deres bedste dage kunne levere rigtigt fornemme resultater – også på European Tour, og med 175 spillere i feltet, så vil der jo nok være nogen, der rammer topformen, slutter Madsen.

Jyske Bank PGA Championship by Ejner Hessel spilles på både Silkeborg og Ry banerne, som tilsammen udgør Silkeborg Ry Golfklub. Med 375.000 kroner i præmiesum er turneringen en af de meste pengestærke på ECCO Tour programmet.

Morten Ørum Madsen, Rasmus Hjelm og Jacob Glennemo slår onsdag ud kl. 08.50 i Ry.

Så ønsker du at se topgolf og se Morten Ørum Madsen på sin egen hjemmebane, så er der gratis entré hele ugen. Der sendes LIVE på www.eccotour.org fra fredag kl. 12.30, hvor du kan følge de afgørende slag.

Starttider til Jyske Bank PGA Championship by Ejner Hessel finder du her.

 

Comments are closed.