Nicolai Kristensen sluttede som nummer fem ved Finnish Open Presented by ECCO, hvor Jacob Pingel blev bedste dansker.

Nicolai Kristensen sluttede som nummer fem ved Finnish Open Presented by ECCO, hvor Jacob Pingel blev bedste dansker.

Det blev ikke til et ECCO Tour hattrick for Nicolai Kristensen, da Finnish Open Presented by ECCO lørdag fandt sine vinder. Amatørkometen sluttede på en godkendt femteplads, mens Jacob Pingel Lauridsen blev bedste dansker på en tredjeplads.

Med en finalerunde i fire under par, 68 slag og en total score i 10 under, sikrede norske Elias Bertheussen sig sejren ved Finnish Open Presented by ECCO. Bertheussen vandt således sin anden sejr i blot tre starter på Nordic Golf League i 2014, og ligner nu en mand, der vil lege med i toppen af ranglisten. 

Årets bedste resultat til dansk longhitter
Publikumsfavoritten, Antti Ahokas fra Finland, snuppede andenpladsen i samlet seks under, mens Tobias Rosendahl fra Sverige og danske Jacob Pingel Lauridsen delte trejdepladsen i fem under par. Sidstnævnte var rigtigt godt tilfreds med sæsonens bedste resultat, og glad for, at topformen ser ud til at banke på.

 – Jeg er rigtig godt tilfreds. Det har været en god uge, og jeg har det rigtigt fint lige nu, griner Jacob Pingel efter tredjepladsen ved Finnish Open Presented by ECCO. 

– Spillet hele ugen har været godt. Jeg har placeret mig rigtigt godt fra tee, jeg har slået de lange jern rigtigt godt og faktisk kun haft driveren fremme en gang pr. runde, uddyber den østjyske longhitter, der hurtigt kigger frem mod næste uges kvalifikation til Made in Denmark. 

Jacob Pingel blev bedste dansker ved Finnish Open Presented by ECCO. Nu håber han på et topresultat ved European Tour Made in Denmark i næste uge.

Jacob Pingel blev bedste dansker ved Finnish Open Presented by ECCO. Nu håber han på et topresultat ved European Tour Made in Denmark i næste uge.

– Jeg skal lige hjem og arbejde lidt på mine mellemjern, men ellers ser jeg meget frem til at komme til Green Eagle og spille en rigtig lang golfbane, hvor jeg kan gøre brug af den længde jeg har, fortsætter Pingel.

 – Forhåbentlig kan jeg spille op til mit bedste, slutte i top-3 og dermed få min European Tour debut på dansk grund, slutter en positiv og tilfreds Jacob Pingel Lauridsen.

Skuffet Nicolai Kristensen meget tæt på European Tour
På en femteplads sluttede Nicolai Kristensen, der ellers lørdag kunne have snuppet sin tredje ECCO Tour sejr på stribe. Amatørlandsholdsspilleren, måtte med fempladsen tage til takke med en check på 22050 point til Race to Himmerland ranglisten.

– Det er jo ikke så dårligt med en femteplads, men lige nu sidder jeg og er ret skuffet, siger Nicolai Kristensen til ECCO Touren efter runden.

– Jeg laver seks birdies og en eagle i dag, og det bør altid række til mere end en runde i en under par, men mindre man mister hovedet undervejs. Og det gjorde jeg i dag, fortsætter “Knist”.

 – Jeg mister helt rytmen på bagni, og det koster dyrt. Det kan godt være, at jeg ikke kunne have hentet Elias i dag, men jeg skulle have været nogle slag bedre. Jeg synes ikke, at banen er så svær, som scores antyder, og at jeg er tre under par efter tre runder, er lidt for lidt, slutter Nicolai Kristensen, der med sin femteplads avancerer til en samlet tredjeplads på Race to Himmerland.

Og netop på Race to Himmerland ranglisten resterer der nu blot én turnering, inden top-3 vil blive belønnet med en plads ved European Tour, Made in Denmark fra den 14. – 17. august. Med et forspring på 20.000 point på ranglisten til Jesper Billing på fjerdepladsen, så ser Danmarks stærkeste amatørspillers deltagelse ved Made in Denmark efterhånden ganske realistisk ud.

Der var ved Finnish Open Presented by ECCO desuden flotte placeringer til Peter Vejgaard, Oliver Nyholm og Anders Schmidt Hansen, der alle delte sjettepladsen, mens Simon Willer blev delt nummer 11. 

Du finder resultatet af Finnish Open Presented by ECCO her.

Du finder stilligen på Race to Himmerland her.

Comments are closed.