Henrik Hilford Brander Samsø Pro-Am Classic

Henrik Hilford Brander fører Samsø Pro-Am Classic efter første runde, hvor han gik de 18 huller i 67 slag, fem-under-par.

I denne uge afvikles Samsø Pro-Am Classic, og på førstedagen viste den hyggelige sommerø sig fra sin absolut pæneste side. Det udnyttede Henrik Hilford Brander fra Barsebäck Golf & Country Club til at skyde fem-under-par og lægge sig i spidsen for turneringen.

Henrik Hilford Brander spillede forrygende på førstedagen, og i strålende solskin kom han om formiddagen banen rundt i 67 slag. Det giver ham et forspring på hele tre slag efter første runde, hvor nærmeste forfølgere er Morten Hedegaard, Richard Pettersson og Jonathan Åhgren i to-under-par.

 – Jeg spillede godt og lavede ikke så mange fejl. Jeg laver kun to birdies, og det er ret godt på den her bane, forklarede Henrik Hilford Brander til ECCO Touren efter runden.

I en-under-par på en delt femteplads ligger André Kasprzak og Søren Schulze Pettersson. Sidstnævnte sluttede på ærgerlig vis dagen af med en bogey og en dobbeltbogey, efter at han ellers pressede på helt i toppen.

Navne som Daniel Løkke, Kim Wilhelmsen, Nikolaj Nissen og Kristian Grud følger i kølvandet, mens profiler som Jesper Kennegård, Jesper Thuen, Christoffer Lange og Marcus Larsson ligger længere tilbage.

Samsø Pro-Am Classic afvikles således, at feltets 38 “Pro’er” de første to dage har selskab af tre amatører hele vejen rundt. Som et samlet pro-am hold forsøger de fire at skrabe så mange stableford point sammen som muligt til pro-am konkurrencen, som kører videre torsdag. Henrik Hilford Brander spillede i sin første runde med Dream Team Svenningsens der fik fornøjelsen af feltets absolut bedste spiller i første runde. 

EA Værktøj og Tømrer- og Snedkerværkstedet Løsning fører Pro-Am konkurrencen efter første runde med imponerende 119 point. De spillede med Jonathan Åhgren på onsdagens runde.

Du kan finde stillingen efter første runde af Samsø Pro-Am Classic her, mens du på samme side også kan finde stillingen for hold.

Comments are closed.