sømsSøms A/S har netop sat sin underskrift på en aftale med ECCO Touren. Firmaet der primært laver indmad til sofapuder og pynte-puder har tegnet et sølvsponsorat, og selvom det blot er andet år, at Søms A/S er med som sponsor, så er ECCO Touren allerede blevet et brugbart værktøj for den jysk-forankrede pude-virksomhed.

– Det er et kanon netværk at være en del af, og selvom vi selvfølgelig er her i forretningsøjemed, så er det dejligt at være med til at fremme golfsporten i Danmark og hjælpe de nye talenter på vej, forklarer ejer af Søms A/S, Tommy Wulff Larsen.

– Vi møder flere leverandører, der også deltager, og det føles rigtigt godt, lige at kunne sætte ansigt på hinanden, uddyber han.

ECCO Touren rummer i sit netværk en stribe af store og mindre virksomheder, og det er noget, man hos Søms A/S kan forholde sig til.

– Vi sætter selv en dyd i at yde en rigtig god service til alle vores kunder. Uanset om de er store eller små, så skal de have en følelse af, at vi sætter pris på dem, og at de er lige vigtige for os. Og det er faktisk lidt det samme på ECCO Touren, forklarer Tommy Wulff Larsen.

Foruden netværket hæfter Tommy Wulff Larsen sig også ved, at setuppet omkring ECCO Touren ikke lader meget tilbage at ønske.

– Setuppet er rigtigt godt. Der bliver spillet god golf under gode forhold, og så er jeg i øvrigt aldrig kommet sulten hjem fra en ECCO Tour, griner Søms-ejeren.

– Alt i alt er det en rigtig god oplevelse hver gang.

Du kan læse mere om Søms A/S på deres hjemmeside her.

Website: www.soems.dk

 

Tagged with:
 

Comments are closed.