Rasmus Hjelm og Oliver Suhr inviterer til Ryder Cup i Simulatorgolf - byd på det ene hold i dag.

Rasmus Hjelm og Oliver Suhr inviterer til Ryder Cup i Simulatorgolf – byd på det ene hold i dag.

Der smides nu ekstra brænde på bålet i Rasmus Hjelm og Oliver Suhrs Ryder Cup event til fordel for NorthSide Charity Challenge og de hjemløse i Aarhus.

Sammen har de stablet et Ryder Cup arrangement på benene, og du har muligheden for en fantastisk dag sammen med nogle af dine bedste golfvenner – og nu kan du endda vinde et eksklusivt pro-am hold.

Ekstra præmie på spil
I forsøget på at indsamle så mange penge som muligt til de hjemløse i Aarhus er der således indsat en ekstra præmie, som de to hold, kan dyste om.

Vinderholdet af Ryder Cup i simulatorgolf, kan nemlig glæde sig over, at de enten på Rømø i uge 18 eller H.C. Andersen Golf i uge 22, skal spille en rigtig ECCO Tour pro-am. Naturligvis sammen med deres holdkaptajn fra Ryder Cup i Simulatorgolf.

– Jeg synes, det er en sjov præmie. Nu kan køberne først få en fantastisk dag med Simulatorgolf i Indoor Golf i Rødovre, og så kan vinderholdet få lov at prøve kræfter med en pro-am bagefter. Det giver både lidt mere at spille om ved Ryder Cup, og så giver det forhåbentlig også nogle flere penge til de hjemløse i Aarhus, siger Oliver Suhr. 

På NorthSide Charity Challenge auktionen kan du netop nu byde på de to Ryder Cup hold og på den måde bidrage til NorthSide Charity Challenge.

De to hold sælges hver for sig, og du kan således selv vælge, om du vil byde på Rasmus Hjelms hold, på Oliver Suhrs hold eller om du ønsker at erhverve dig begge hold. Hvert hold er for tre personer. Find de to auktioner her.

Ordkrigen starter allerede i dag
Både Oliver Suhr og Rasmus Hjelm glæder sig til at gøre dagen til noget helt særligt for de heldige købere, mens de også indbyrdes bruger auktionen til at fastsætte deres markedsværdi – overfor hinanden.

– Jeg forventer klart, at mit hold går for den højeste pris. Jeg er bare markant bedre selskab end Rasmus (red. Rasmus Hjelm), griner Oliver Suhr. Ikke overraskende deles den opfattelse ikke af medarrangør og modstander på dagen, Rasmus Hjelm.

– Man kan godt forberede sig på, at mit hold bliver det dyreste. Jeg har altid lært, at folk godt vil betale ekstra for høj kvalitet, provokerer Rasmus Hjelm retur.

– Det er naturligvis på dagen, det gælder, og vi glæder os til at få en masse bud ind. På den måde kan vi og køberne bidrage til NorthSide Charity Challenge og især de hjemløse i Aarhus, fortsætter Oliver Suhr, inden Hjelm igen tager over.

bydher430– Vi garanterer en fantastisk dag, og med 6 timers simulatorgolf kan køberne godt se frem til at blive bedre til golf, mens de konkurrerer om verdens første Ryder Cup i simulatorgolf i Indoor Ski & Golf i Rødovre, slutter Rasmus Hjelm.

Ryder Cup arrangementet med Rasmus Hjelm og Oliver Suhr som de to holdkaptajner giver dig en fantastisk dag i Indoor Ski & Golf i Rødovre den 29. marts. Programmet for dagen ser således ud:

Program for dagen den 29. marts:

  • 9.00 Velkomst, kaffe og opvarmning i Indoor Ski & Golf i Rødovre
  • 10.00 Foursomes
  • 12.00 Frokost – Leveret af Sandwich.dk
  • 12.45 Singler
  • 15.00 Farvel og tak

Besøg NorthSide Charity Challenge auktionen
Skynd dig at læg vejen forbi NorthSide Charity Challenge auktionen og byd på enten Oliver Suhr eller Rasmus Hjelms Ryder Cup hold. 

Du finder desuden en række gode tilbud på greenfee, ophold og meget mere.

Du kan læse mere om konceptet for Danmarks nye velgørenhedsturnering, NorthSide Charity Challenge her.

 

 

Comments are closed.