Nu kan du sikre dig en golfdag med spil og træning i selskab med to af Danmarks hotteste talenter

Nu kan du sikre dig en golfdag med spil og træning i selskab med to af Danmarks hotteste talenter

Nu har du muligheden for at få en eksklusiv dag med to af ECCO Tourens hotteste danske profiler, Simon Willer og Victor Østerby, på Sveriges bedste golfanlæg, Europatour-banen PGA Sweden National!

PGA Sweden National har doneret greenfee til to personer samt en let frokost til NorthSide Charity Challenge, hvor pengene går 50/50 til proernes præmiesum og de hjemløse i Aarhus.

En fantastisk golfdag
Udover greenfeen får du oplevelsen af at spille en runde sammen med to af fremtidens danske stjerner, der begge har fået en fremragende start på ECCO Tour-sæsonen 2015. I årets første turnering, Mediter Real Masters, sluttede Victor Østerby og Simon Willer på en hhv. 2. og 5. plads.

Du byder på en oplevelse, hvor dagen indledes med en clinic af de to spillere. Efter en let frokost spiller i sammen i en fire-bold, hvor du og din ven dyster mod hinanden i en indbyrdes match med en af proerne på hver jeres hold i en bestball-stableford. Dagen kan afsluttes med en aftensmad og hyggesnak i golfklubbens restaurant (dog ikke inkluderet i prisen). Byd på auktionen her.

– ECCO Touren er et fremragende springbræt for de nordiske spillere til European Tour, fordi hver turnering bliver gennemført så professionelt. Vi er glade for at kunne bakke op om et event som NorthSide Charity Challenge, hvor vi både kan støtter præmiesummen og de hjemløse i Aarhus på samme tid, fortæller marketingskonsulent i Danmark for PGA Sweden National, Kevin Chen.

– Jeg er stolt over at kunne være en del af indsamlingen til NorthSide Charity Challenge, hvor vi især kan støtte de fattige i Aarhus og samtidig øge vores egen præmiesum. Både Victor og jeg glæder os rigtig meget til en hyggelig runde golf sammen med to af jer på en af Sveriges bedste golfanlæg,” fortæller Simon Willer.

Du kan byde direkte på denne auktion her: 

Du finder hele NorthSide Charity Challenge auktionen her

 

Comments are closed.