Mads Kristensen fra Silkeborg Golf Club vandt ECCO Tour Qualifying på Himmerland Golf & Spa Resort i samlet fem-under-par

Mads Kristensen vandt tirsdag ECCO Tour Qualifying efter en runde i par på Himmerland Old Course og beviste, at han skal tages alvorligt i 2013.

En runde i par betød, at Mads Kristensen sluttede i samlet fem-under-par efter de to runder, og med den voldsomme blæst på Himmerland Golf & Spa Resort, så var det nok til at holde fast i føringen. Han var ellers undervejs hentet og overhalet af Oliver Suhr, men flotte birdies på de sidste huller sendte Silkeborg-spilleren tilbage på førstepladsen, hvor konkurrenterne ikke kunne fange ham.

– Jeg lavede et par birdies til sidst, hvilket var tiltrængt efter jeg havde gået og smidt lidt med slagene derude, forklarede Mads Kristensen efter runden.

– Jeg er glad for sejren. Nu skal jeg bare koncentrere mig om de næste dage, så jeg kan få så god en kategori på Nordic Golf League som muligt i næste sæson.

Mads Kristensen forventer at skifte sin amatørstatus ud med en professionel i starten af det nye år.

Helmand eller Himmerland?
Efter fire år i USA er Mads Kristensen vendt hjem til Danmark, og på trods af en længe-udskudt værnepligt som hæmsko, satte Kristensen tirsdag en tyk streg under, at han satser på en karriere som golfspiller frem over sergent.

– Det var egentlig planen, at jeg skulle være turnet allerede tidligere i år, men jeg har længe udskudt min værnepligt, og faktisk kæmpet meget for at slippe af med den. Men desværre uden held, smiler Silkeborgenseren, og afslører at den seneste tid som soldat ikke har været optimal for golfen, og samtidig kastet et omdiskuteret golfemne op i luften.

– Der står nogle steder, at hvis man er elitesportsmand, så skal man have fri til at dyrke sin idræt. Men de mente egentlig ikke, at golf rigtigt var en sport, så det kom der en smule debat ud af. Heldigvis har jeg fået dem overbevist om, at golf altså er en sport, slutter en humørfyldt Mads Kristensen efter sejren i Himmerland.

På andenpladsen sluttede Daniel Slott Mogensen blot et enkelt slag efter Mads Kristensen, mens Nicolai Ladefoged snuppede tredjepladsen.

i alt kvalificerede 26 spillere sig til torsdag og fredagens Nordic Golf Leauge Final Stage Qualifying, og du kan se, hvem det er her.

Comments are closed.