Rasmus Hjelm er blandt favoritterne, når La Manga Club Championship indledes fredag morgen.

Rasmus Hjelm er blandt favoritterne, når La Manga Club Championship indledes fredag morgen.

Der er flere tidligere Europa Tour-vindere og en stribe stærke spillere i feltet, når ECCO Touren slår dørene op til 2014 sæsonen fredag morgen.

Stjerner som Morten Ørum Madsen, Joachim B. Hansen og Lucas Bjerregaard fra ECCO Touren 2011 og 2012 har i flere år kickstartet deres sæson på La Manga Club ved ECCO Tourens Winter Series. De er ikke med i år, men selvom feltet igen i år er pakket med tidligere Europa Tour vindere og stærke Challenge Tour spillere, så er der nu plads til nye navne i toppen af leaderboardet.

Navne som Jeppe Huldahl, Mark Haastrup, Lasse Jensen, Rasmus Hjelm, Daniel Løkke og Anders Schmidt Hansen er alle til start fredag morgen, når La Manga Club Championship indledes fra kl. 07.50 på det populære resort i det sydøstlige Spanien. Især Rasmus Hjelm vil håbe at have taget sin gode form med på La Manga Club.

– Jeg plejer at være en ”slow starter”, fortæller Rasmus Hjelm til ECCO Touren.

– Jeg har slået flere bolde denne vinter, end jeg nogensinde har gjort før, og det er dejligt, at det ser ud til, at det giver pote fra start, fortsætter Rasmus Hjelm, der vandt årets første turnering på Nordic Golf League for fire uger siden, da den svenske ”søster-tour” indledte sin 2014-sæson. Og dermed har Hjelm allerede taget et væsentligt skridt på vejen mod at opfylde målsætningen for 2014.

– Jeg skal tilbage på Challenge Touren. Målet i år er at komme til tops på Nordic Golf League, og der er et par vigtige turneringer her på La Manga Club, som godt kan spille en væsentlig rolle, når regnskabet skal gøres op til oktober. Men nu må vi se. Der er som altid mange gode spillere med hernede, og det er altid interessant at se, hvem der er lidt rustne, og hvem der rammer topformen fra sæsonstart, slutter Rasmus Hjelm.

Internationale forhåndsfavoritter
Rasmus Hjelm og de øvrige danskere får kamp til stregen af en række stærke svenskere, mens også England, Schweiz, Italien, Finland og Norge håber at kunne blande sig i kampen om sejren i årets første turnering. Profiler som Jacob Glennemo, Steven Jeppesen, David Palm, Åke Nilsson, Kalle Samooja, Johan Wahlqvist, Niclas Johansson og Manuel Quiros kommer til at gøre turneringen både spændende og international som altid.

Og med en præmiesum på 50.000 euro, så er der god motivation i at være klar til sæsonstarten.

Du finder starttider og et overblik over deltagerne her, mens du fra fredag morgen kan følge livescoring fra turneringerne her.

 

Comments are closed.